Никад искреније о Анђели: Гастоз признао да је у психичком растројству због Ђуричићеве – "Гледам је као Бога", донео одлуку (ВИДЕО)

Ненад Маринковић Гастоз био је наредни саговорник водитеља Дарка Танасијевића, те је проговорио о свом односу са Анђелом Ђуричић. Он је открио да му јако тешко пада што су раздвојени, али да њени поступци нису у реду.

– Ово је…ја не знам. Овакве будале у животу нисам имао, ово није нормално. Ја ћу да одлепим од ове девојке, код Џастина ћу неки конопац да узмем да се обесим. Приметио сам да певуши, Терза јој једно јутро каже јао Анђела како си расположена она као па наравно, кад је нисам гађао нечим. Почећу да уједам, или ћемо нешто да прекинемо, али ово топло хладно ме убија. Ако не иде, онда треба да пустимо, јуче ми је излетело, на д*пе сам проговорио – рекао је Гастоз.

– Вама непостојећа ствар квари однос и вајб? – упитао је водитељ Танасијевић.

Nenad Marinković Gastoz
Ненад Маринковић Гастоз / Извор: Youtube printscreen/Zadruga Елита Узиво

– Мени у глави није Ена, њој је. Она халуцинира, ја и Ена имамо другарски однос – рекао је Гастоз.

– Данас си јој однео кафу – рекао је Дарко.

– Замисли ја данас кренем да однесем Ени кафу, дао ми Мића и ја реко ма нећу и дам Пеји да јој однесе. Замисли ухватио сам, сам себе да ја размишљам о томе. Направили су од ње хоботницу, као она нас све држи пипцима. Анђели није битно колико ће она мене да сје*е, али кад ја нешто урадим, то је палата знаш. Стварно претерује, јел ја треба да се плашим да перем зубе у исто време кад и Ена Чолић? Ја хоћу да Анђела покаже бољу себе. Крећем да се нервирам, више губим жељу да било коме доказујем шта, ако је толики дудук нек иде и нек дудне негде. Почећу да скачем на Ену и да ме она иритира, нек ме пусти. Гледам је као Бога. Јуче сам намерно кренуо да коментаришем Ену да би подсетио људе на оно што Анђела говори. Осталих 50 људи није поменуло мене и Ену, демантовала је цела кућа. Доћиће тренутак да ћемо се помирити, али почеће да ми се гади то све, нећу имати овакав приступ и жељу њој јер она мене не познаје. Ја могу да волим највише на свету, али ја кад сасечем ја воду нећу да ти дам. Ако не може да се уразуми и ако ми стварно не верује нећу више да силим ништа – рекао је Гастоз.

Nenad Marinković Gastoz
Ненад Маринковић Гастоз / Извор: Youtube printscreen/Zadruga Елита Узиво

– Шта ћеш даље? – упитао је Дарко.

– Ја њој да прилазим више нећу, руске капе ћу да јој пошаљем преко Ане. Ја са Аном ништа нисам имао, Муња прави причу да смо ми као хтели да заташкамо – рекао је Гастоз.

Више детаља можете погледати у видеу: 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

CEO STAN OKUPAN U BELOJ BOJI Naša lepa glumica kupila stan u Beogradu i OPREMILA GA KAO IZ ČASOPISA: Sve se sija i PRESKUPO KOŠTA

Zabava Ceo stan okupan u beloj boji: Naša lepa glumica kupila stan u Beogradu i …