Незапамћена породична трагедија: Мајка убила ћерку па побегла, пронађена два опроштајна писма – у току опсежна потрага полиције

Полицијској станици ПС Центар јутрос око 01:15 сати пријављено је од мушке особе (64) из Тузле, да је у својој породичној кући у Тузли, затекао беживотно тело своје ћерке (31).

По наведеној пријави поступили су полицијски службеници ПС Центар/ ПУ Тузла који су изашли на лице места и потврдили наводе пријаве, о чему је одмах обавештено Кантонално тужилаштво Тузланског кантона, саопштено је из МУП-а ТК, преноси Српскаинфо.

– Током увиђаја је утврђено да је жена имала повреду у пределу потиљка главе. Данас ће бити издата наредба за обдукцију тела како би се утврдили тачни узроци смрти – казао је гласноговорник Тужилаштва ТК Адмир Арнаутовић.

Незванично, реч је о стравичном злочину, који је, према првим показатељима, највероватније починила мајка 31-годишњакиње. На лицу места истражиоци су пронашли њена два опроштајна писма, али и предмет којим је, верују истражиоци почињен злочин. Како се сазнаје, ради се о чекићу, пише Аваз.

У кући, у којој је живела с ћерком, није пронађена мајка и за њом од јутрос траје полицијска потрага. Све расположиве јединице МУП ТК су на овој локацији – Тушњу.

Девојка која је убијена, како је речено, била је тешки болесник.

Извор: Србија Данас/Аваз

Izvor: Srbija Danas

Check Also

Misica poginula u saobraćajnoj nesreći: Ema je sa prijateljima bila u kolima i nastradala na licu mesta, imala je samo 19 godina

Misica rodea Kanzas Sitija Ema Brungard (19) poginula je u saobraćajnoj nesreći u Kanzasu u …