На кршењу унуке Слађа понела 10.000 евра – Ђани слави први рођендан мезимице, рапсодија у белом испред Храма

Радиша Трајковић Ђани и његова супруга Слађа данас су, 10. октобра, крстили своју унуку Нику, ћерку сина Марка, и прославили њен први рођендан.

Свечани обред одржан је у храму Покрова Пресвете Богородице на Врачару, месту које има посебан значај за породицу Трајковић, јер су у њему крштена и њихова деца.

Porodica
Породица / Извор: Драган Гајић Гаја

Породица је блистала испред цркве, а пажњу су привукли елегантни стајлинзи.

Слађа Трајковић, која је била беспрекорно обучена у белу елегантну хаљину, скренула је пажњу присутних и скупоценом Хермес торбом, вредном око 10.000 евра. Породична хармонија била је очигледна, а слике из цркве показале су топлу и складну атмосферу, док су се окупљени радовали уз песму и осмехе. Ника, која је славила свој први рођендан, деловала је спокојно у наручју поносних бака и дека.

Ово је било још једно важно породично окупљање за Ђанија, који је познат по томе да цени традицију и породичне вредности. Храм на Врачару, у којем су крштена и његова деца, има посебан значај за породицу, због чега су га и овај пут одабрали за светковину. Целе породице су за овај свечани тренутак биле у белом, док су мушки чланови носили црно-беле комбинације, симболизујући спој елеганције и традиције.

Trajkovići
Трајковићи / Извор: Драган Гајић Гаја


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Erdogan: “Izraelski genocidni rat u Gazi je zajednička sramota za čovečanstvo”

Vesti Svet Erdogan: Izraelski genocidni rat u Gazi je zajednička sramota za čovečanstvo Blic 11. …