На дан Свете Петке на Џејевом гробу освануо је посебан призор: Певачева партнерка није заборавила на крсну славу Рамадановског

Српска православна црква у недељу је прославила велики празник посвећен Преподобној мати Параскеви – заштитници жена, сиромашних и болесних.

Преподобну мати Параскеву прославио је њен подвижнички живот у пустињи, али и многобројна чуда које је, како кажу веровања, учинила после упокојења, а према речима верника, чини их и дан данас. 

Ово је била и крсна слава покојног Џеја Рамадановског који ће вечно живети захваљујући ванвременским хитовима, али и најближима који га се сећају и помињу. 

Objava Andrijane Tomanić
Објава Андријане Томанић / Извор: Инстаграм printscreen/andrijana_tomanic

Андријана Томанић, његова највећа љубав, сваки важан датум обележава на пригодан начин. На дан његове крсне славе она је обишла његов гроб, а на Инстаграму је поделила фотографију на којој се види свећа, вино и жито. 

Подсетимо, Џеј Рамадановски преминуо је у децембру 2020. године, а његова бивша партнерка Андријана, која је била уз њега до последњег тренутка, и данас обележава све важне датуме које су заједно славили. Она се никада није одвајала од Џеја, пратећи га како пословно, тако и у приватним тренуцима. 

dzej
дзеј / Извор: Србија Данас

Тог кобног дана, када је нашла Џеја преминулог у стану, вратила се из продавнице. Андријана му је била неизмерна подршка и помоћ, подредивши свој живот њему. О њеној посвећености сведоче блиски пријатељи, као и Џејеве ћерке. Била је кључна у његовом животу, нарочито када се разболео. 

Њих двоје су се упознали пре више од две деценије преко заједничких пријатеља, а Андријана је била та која је договарала његове наступе и гостовања у емисијама. Она је у добрим односима са његовим ћеркама.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

POVREĐENI ŽENA I TROJE DECE Bili u kamionu, pokušali da izbegnu direktan sudar, pa se prevrnuli: Karambol kod Kruševca

Na magistralnom putu Kruševac-Aleksandrovac, na Begovom brdu, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo …