Нападнута жена на наступу Весне Змијанац – реаговала полиција, она завршила у Хитној

Држављанка Црне Горе поднела је кривичну пријаву полицији, наводећи да је 20. октобра око 01:30 у једном угоститељском објекту у Подгорици била физички нападнута од стране непознате особе. 

Инцидент се догодио док је покушавала да сними певачицу Весну Змијанац током њеног наступа.

Према изјави из пријаве, жена је стајала на степеницама близу певачице када јој је пришао мушкарац крупније грађе, обучен у зелено-сиву мајицу, и саопштио да не може ту да стоји. Након што се извинила и замолила да сними једну песму, мушкарац је поновио да не сме бити на том месту. Потом је, према наводима из пријаве, мушкарац повукао жену за десну руку и ударио је стиснутом песницом у пределу главе, тачније у уста.

“И том приликом сам се налазила на једној степеници, тј. непосредно од певачице Весне Змијанац. тада ми прилази једно NN мушко лице, крупније грађе, а на себи је имало зелено-сиву мајицу и саопштило ми да не могу ту да стојим, где сам се ја њему извинила и замолила га да снимим извођење једне песме од наведене певачице”, део је из кривичне пријаве у коју је портал “Дан” имао увид.

Након напада, пришло је неколико особа у црним мајицама, за које је жена навела да су чланови обезбеђења локала, и удаљили је из објекта.

“А затим ме исти повлачи за моју десну руку и задаје ми један ударац стиснутом шаком у пределу главе тј. уста. Након што ме NN лице физички напало, пришла су ми 5-6 лица која у црним мајицама који у наведеном локалу раде као обезбеђење и удаљили ме из локала”, део је поменуте кривичне пријаве.

После инцидента, жена је отишла у Хитну помоћ, где су јој констатоване повреде, а лекарски извештај је предала надлежном инспектору као доказ у кривичном поступку.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Monika Beluči objavila fotografije iz mladosti od kojih je svima zastao dah: "Lepota je besmislena", fanovi je obasuli komentarima

Italjanska glumica, manekenka i jedna od najlepših žena na svetu Monika Beluči na svom Instagram …