Након што јој се огласила мајка, Софија открила шта очекује од родитеља – "Она је реална, ценим њено мишљење"

У ријалитију Елита, емисија “Питања гледалаца” редовно доноси тренутке који подстичу расправе и отварају осетљиве теме међу учесницима. Ове недеље највише пажње изазвало је испитивање Борислава Терзића Терзе и његове девојке Софије Јаницијевић, тренутно најкоментарисанијег пара у кући. Гледаоци су желели да знају детаље о њиховом односу, посебно имајући у виду Терзину прошлост и то што је осатвио трудну вереницу. 

Међу најинтригантнијим питањима упућеним Софији било је да ли страхује од реакције својих родитеља, мајке и оца.

 Наиме, добро је познато да је Софијина мајка истицала да је сигурна да њена ћерка неће ући у везу са заузетим Терзом. Она ја тада истакла да је њена ћерка верницам и да Милица нема разлога да се ичега плаши. 

Ипак, као што смо видели, Милица је имала добрих разлога да страхује, а Софијина мајка није била у праву. Софијина мајак се од тада не оглашава и сви се питају шта је њена реакција.

– Имаш ли мало емпатије према трудној девојци? – гласило је питање.

Elita
Елита / Извор: youtube printscreen/zadruga

– Да имам не бих ушла, моментално немам, па нека ме осуђују. Не познајем је и не могу да ставим себе у ситуацију, нисам мајка и никад нисам била трудна – причала је Софија, након чега је добила још једно питање:

– Терзи си рекла да се плашиш мамиме реакција, зашто ако тврдиш да ниси крива и немаш одговорност? – гласило је питање.

– Јако ме интересује, јер она кад процени мој однос тако буде до краја. Не плашим се маме или тате, али ми значи њихова реч и мишљење. Ако ова веза буде стабилна, било би глупо да против везе у којој је дечко оставио све због мене. Она је реална жена, не би требала да буде против – причала је Софија.

Још једно понижење за Милицу

Бора је у емисији истакао да му је Софија физички лепша од Милице

– Лепе су Софија и Милица, а која је згоднија и која ти се више физички свиђа? – гласило је питање.

Elita
Елита / Извор: Youtube printscreen/Zadruga/Pink.rs

– Софија, чим сам сад са њом – рекао је он, након чега је уследило још једно питање.

 – Шта те је то отерало од Миће трице – гласило је питање.

– Па ето, трица можда. Ја сам преко тога прешао, али можда нисам истерао до краја неке ствари. Није само то, Софија је ту и заљубио сам се, али сад мало неке ствари кад погледам није свеједно искрено – говорио је он.

Шта је причала Софијина мајка?

Подсетимо Софијина мајка се клела у поштење и православне верности своје ћерке.

Sofija Janićijević
Софија Јанићијевић / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

– Океј је Софија унутра, срећна сам што се приказује таква каква јесте. Васпитана је и нормална. То су глупости за Терзу и њу, нема ту ништа. Неће никако бити од тога ништа, познајем је, није њен тип уопште. Што се Милице Величковић тиче, њен проблем, ми не видимо то тако, то је љубомора – истакла је Бранкица.

– Што га је пустила? Софија њему не даје повода. Неће доћи до ничега ту никако. Не желим да размишљам о томе. Нема никога унутра ко би јој одговарао. Она је ушла унутра да се игра. Боже сачувај да нађе тамо дечка и мужа. Нека се Милица не плаши Софије, нема шансе да има са њим било шта – додала је Јанићијевићка.

– Није њен тип, она је верник, она је васпитана, нама то није по Богу да рушимо нешто некоме – закључила је Софијина мајка за Пинк,рс


Izvor:Srbija Danas

Check Also

"PALA" TROJICA DILERA U ČAČKU: Policija im pretresom pronašla LABORATORIJU marihuane i više od 50 kilograma droge! (FOTO)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Čačku, uhapsili …