Након што је Вељко примљен у болницу, огласила се Верица Ракочевић – поговорила о његовом стању

Вељко Кузманчевић, супруг познате модне дизајнерке Верице Ракочевић, данас је изазвао забринутост међу својим пратиоцима на друштвеним мрежама када је објавио фотографију на којој се види како је прикључен на медицинске апарате. Фотографија, која је брзо привукла пажњу јавности, није била праћена детаљним објашњењем, што је изазвало забринутост и многе спекулације о његовом здравственом стању.

Одмах након што су почеле да се шире гласине о Вељковом стању, Верица је одлучила да смири ситуацију и открила је за Информер да, иако је слика забринула многе, нема разлога за панику. “Све је у реду. Преморен је био, зато је отишао код доктора. Ставили су му холтер за срце, сад га носи, али није више у болници,” објаснила је Верица. 

Према њеним речима, Вељко се осећао исцрпљено, па је одлучио да посети лекара превентивно. Доктори су му, као део стандардне процедуре, поставили холтер – уређај који мери и надзире рад срца током одређеног временског периода – како би испратили могуће неправилности у раду срца.

Verica-Rakočević,-Veljko-Kuzmančević
Верица-Ракочевић,-Вељко-Кузманчевић / Извор: Србија Данас / Саша Џамбић

Нема неостварених жеља

Позната креоторка је једном за Србију данас проговорила о томе да је све остварила.  

– Немам ниједну неостварену жељу. Не! Моје су се жеље све оствариле. Схватила сам суштину живота… Здрава сам, Богу хвала, имам посао који волим (у коме је било успеха и падова), новца довољно да живим пристојно; имам мужа који је згодан, паметан, талентован и који ме обожава; дивну децу и унуке, Богу хвала, живу здраву, задовољну и срећну; две дивне другарице, прелепу кућу на Авали са деведесет борова, са великим двориштем у коме седим сваког пролећа, велики храст на улазу у ту кућу… Још увек имам своју косу, своје зубе, не боле ме кости и колена… Могу да трчим, у теретани се не умарам. Не морам да правим екстензију косе, ни ноктију… Могу да радим чучњеве и згибове… Мислим да би било богохулно да кажем да имам неостварене жеље – била је искрена Верица једном приликом.

Verica Rakočević
Верица Ракочевић / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

Извор: Информер- Д. С.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

“HOĆU BAŠTU I KOZE” Zorica Marković GRADI KUĆU, ekipa “Scene” na licu mesta: “Za ove pare može i stan u Beogradu na vodi”

Zabava Zorica Marković gradi kuću: “Hoću baštu i koze”, ekipa emisije Scena na Blic TV …