Након сазнања да је добио унуку, Лепи Мића напушта Белу кућу – одлука донета након краћег размишљања

Мирослав Пржуљ, познатији као Лепи Мића, данас је путем писма Великог шефа сазнао да се његова ћерка Сара породила, те да је на свет донела девојчицу Ирис. 

Наравно, Мића се јако обрадовао срећним вестима, а убрзо га је сачекала још једна вест. 

Наиме, Мића се ове недеље нашао међу Одабранима, што значи да ће са осталим укућанима који су такође изабрани напустити Белу кућу, јер ће у наредним данима боравити у кући Одабраних.

– Драга Елито, данас ће вођа одлучити ко ће бити нови Одабрани учесници ове недеље. Вођа ће овог пута одабрати десет учесника који су по његовим афинитетима најбоља екипа у “Елити”, на њему је да одлучи којих десет учесника му највише прија у ријалитију. Након тога се ти учесници могу преселити у кућу Одабраних – гласило је писмо.

Lepi Mića
Лепи Мића / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

Лука је кратко размислио, а потом донео одлуку и набројао учеснике које је наградио.

– У одабране иду Миљана, Гастоз, Качавенда, Ена, Карић, Раша, Муња, Матеја, Сандра и Ћоми -рекао је Лука одлучно.

Ко је ћерка Лепог Миће?

Ћерка Лепог Миће, Сара Пржуљ, ретко се појављује у јавности.

Наиме, она се крије од очију јавности, а завршила је докторске студије. Сара је млада, образована девојка, која је завршила Електротехнички факултет и мастер у Београду, те докторске студије у Холандији, а тренутно ради у Гуглу.

Лепи Мића је једном приликом у ријалитију причао о својој наследници.

– Ја сам своју мисију завршио. Друга је ствар да имам 30 година… Ја сам своје дете одшколовао, она живи од своје школе. Она је магистар, доктор инжењер, има свој хлеб. Не морам да се борим да заврши средњу, основну школу, ја проблем немам. Чекам само године да добијем пензију. Отворићу нешто кад будем у пензији, немам проблем. То је разлика између мене и осталих. Имао сам проблем 90-тих година, а они тад нису били ни рођени. Ја сам сачувао све, одгојио дете, одгајио, одшколовао, сачувао брак, зато кажем да сам тата. Имам мир, немам проблем да размишљам шта има Снежана шта да једе. Имам проблем да ли је Сара у хотелу А или у хотелу Б категорије. Али имао сам проблем да је ишколујем, да не примети немаштину, да изађе из те приче неоптерећена. И кад има и кад нема, она то није знала, она је за себе имала и није приметила никакав проблем – говорио је Мића једном приликом у ријалитију.

Lepi Mića
Лепи Мића / Извор: Србија Данас

Подсетимо, Мирослав Пржуљ већ годинама уназад учествује у ријалити програмима, а познат је по жустром језику и искреном мишљењу.

Поред тога, он је и породичан човек, а о свом приватном животу ретко говори пред малим екранима. Сада је откривено и како изгледа његова ћерка, а многи не знају да је у питању јако образована девојка.

Лепи Мића је открио да су тешко живели док је Сара била мала, али су се трудили да она то не примети. Његове речи о одрицању и борби за своју породицу откривају његову снажну емотивну везу према својој ћерки и супрузи Снежани. Његова посвећеност одгоју и образовању ћерке јасно показује колико му је породица важна.

Иако је јавности познат као учесник ријалитија, Лепи Мића истиче разлику између свог приватног и јавног живота.

Лепи Мића је много више од ријалити учесника – он је посвећени отац, супруг и породични човек који је кроз животне изазове успео да одгоји успешну и образовану ћерку. Његова прича о одрицању, борби и коначном успеху Сариног образовања јасно показује да је он тата у правом смислу те речи.

Lepi Mića
Лепи Мића / Извор: Србија Данас


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Тамара Милутиновић преварена као никад до сад, хитно се обратила јавности: "Извођач мора да се поштује"

Млада певачица Тамара Милутиновић доживела је велику непријатност, због чега се хитно обратила јавности путем …