Након вести да је Маја Маринковић затражила помоћ лекара, огласио се и Станислав Крофак

Веза Станислава Крофака и Маје Маринковић и даље изазива велику пажњу јавности, упркос томе што су раскинули још током лета. Многи су мислили да је Маја напокон пронашла партнера који може да испрати њен енергичан животни стил и специфичне потребе. Чак је била спремна да више пута недељно путује до Загреба како би проводила време с њим, али на крају, њихова љубав није успела. Ипак, упркос томе што више нису заједно, њихова веза и даље је тема многих разговора и нагађања.

Последњи пут, у ријалитију “Елита 8,” Маја и Станислав су поново постали тема дискусије. Данијел Дујковић Муњез, један од учесника, изнео је интригантне тврдње везане за њихов однос. Наиме, Муњез је рекао да је током њихових страствених тренутака дошло до проблема са Мајиним силиконима, што је наводно захтевало да она касније оде на корекцију. Ове изјаве изазвале су бурне реакције и додатно скренуле пажњу на прошлу везу Маје и Станислава, чинећи је још једном темом о којој се интензивно расправља. 

– Маја се толико прошле године да јој је Станислав померио силикон на за**ици, па је изашла код доктора. Маја је брат – рекао је Муњез.

Садај е медиј ступио у контакт са Крофаком, који се сит исмејао када су га упитали за коментар на ову Муњину изјаву.

 – Шта да ја кажем на то? (смех) Ишла је код доктора, то знам, не знам због чега, није због тога. Ја нисам ништа видео, слабо видим – рекао је Станислав за Pink.rs.

Stanislav Krofak
Станислав Крофак / Извор: Србија Данас

 Допада му се Анђела

Станиславу се веома допада Анђела Ђуричић.

– Гледам “Елиту” повремено. Анђела Ђуричић ми је једна од најлепших девојака у кући. Сто се тиче њене прошлости, свако има своју прошлост, не могу некога осудити, свако има право на поправни. Ко сам ја да судим.

Stanislav Krofak i Maja Marinković
Станислав Крофак и Маја Маринковић / Извор: Youtube printscreen/Balkanska Весеља/Србија Данас

Нисам понижена

Маја је тврдила да је остала у добрим односима са Крофаком. 

– Нисам ја рекла да ме он понизио, ми смо остали у добрим односима – рекла је Маја.

– Мајо ти си понижавала себе, а унапред си знала да од тога нема ништа – рекла је Ана.

– Мени није нормално да 7 дана у недељи два дана будем у авиону, два у Београду, није ми то нормално. Ја сам покушала да променим то и будемо заједно увек, он није то желео, није био спреман. Можда је тако и најбоље, да свако оде на своју страну – рекла је Маја.

– Мајо да ли би се помирила са Станиславом? – упитала је Ана.

– Немам потребу да некога вређам, остали смо у нормалном односу – рекла је Маја.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Umrla čuvena glumica iz "Vrućeg vetra"

Preminula glumica Mima Vuković Kurić u 91. godini. Ona je inače i maćeha glumcu Irfanu Mensuru, …