Мук испред дома Сергеја Трифуновића: Усликане две особе које улазе у његов стан и носе ОВО

Глумац Сергеј Трифуновић је 22. октобра пријавио своју супругу Исидору Трифуновић због насиља, а полиција је одмах изашла на терен и интервенисала је у њиховом стану.

Како сазнаје “Курир” Сергеј је наводно испричао да се посвађао са супругом и да је рекао да ће напустити стан. Она је тада запретила да це поломити све по кући – каже извор и додаје да је о свему обавештени Друго основно јавно тужилаштво.

С Трифуновићем и његовом супругом обављен је разговор у полицијској станици, а тузилац се изјаснио да нема елемената кривичног дела.

Sergej Trifunović
Сергеј Трифуновић / Извор: МН Press

Испред зграде у којој живи глумац са супругом нашла се екипа “Курир телевизије”, а најновије информације које доносе јесу: 

– Наша екипа је имала прилику да чује телефонски разговор глумца Сергеја Трифуновића током којег је гласно истицао како мора да реши овај проблем. Курир телевизија имала је прилику и да примети две особе како посећују глумца и доносе му храну у стан како он још увек није излазио од последњег пута када је примећен. Разговарали смо и са његовим комшијама који су истакли како ова ситуација није изненађујућа и како се могла очекивати – рекла је Маша Костић, новинарка Курир телевизије.

Подсетимо, Сергеј је активан на друштвеним мрежама и на Инстаграму је делио фотографије и видео клипове са својом изабраницом. Пре пар недеља је објавио видео на ком се види како он вози аутомобил док га она храни сладоледом. Глумац је решио да се нашали, па је почео да маже себе по лицу сладоледом и оптужио је Исидору да врши насиље у породици. Током клипа, Исидора се све време смејала.

– Ја будала. Шта ми радиш. Зашто немаш марамицу? Каква је то жена која нема марамицу? Како вама ово изгледа? Немој то да ми радиш, остави ме на миру – викао је Сергеј иронично и наставио да се шали са њом.

– Пусти ме кад возим, хоћеш да изгинемо? После што се дерем, што сам овакав? М’рш! – викао је Сергеј. 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

ALEKSANDRA MLADENOVIĆ DOBILA IZNENAĐENJE KOJE RASPAMEĆUJE! Pevačica se odmah oglasila, evo šta je rekla

Aleksandra Mladenović iznenadila je svoje pratioce kada je podelila objavu na društvenim mrežama jer joj se …