"Мој живот је угашен" Гага Филиповић се огласила поводом Александрине страховите исповести

Потресна исповест учеснице “Фарме” Александре Бабејић уздрмала је читаву јавност. Она је том приликом признала да је током одрастања злостављана од стране своје мајке, али то није све. Учесница је додала да је њен старији комсија силовао док је јос увек била малолетна, као и да је тај страшан чин понављао две године за редом.

Открила је и да је свој спас пронашла у Босни и Херцеговини код познате певачице Гаге Филиповић која је примила у свој дом и пружила јој сву могућу помоћ.

Гага је поводом ових информација дала изјаву за Kurir.rs и изнела детаље о овој језивој причи.

– Да ли да будем искрена или да лажем? Ја сам особа која не зна да ласка и волим искреност, а бојим се да њу не повредим на тај начин. Тренутно ми се не свиђа Александрино понашање јер ја то нисам радила са њом и нисам је тако учила, ја сам је учила да има своје ја, своју личност, а онда придаје пажњу неким људима који нису битни – рекла је Гага.

Певачица је изјавила да је недавно имала хакерски напад. Певачица је признала да и у овој читавој ситуацију има доста посла, те да пуно ради и наступа, али да стигне и поред тога да пропрати дешавања на Фарми.

– Не кажем ја да Александра лаже, али у неким моментима заобилази истину. Она кад нешто уради она се вади на Гагу, а то је због тога што сам је прихватила као дете које је дошло у лошем стању, али да кренемо од почетка – рекла је.

– Ја прихватам и животиње и људе и све што могу да спасим. Први пут смо се упознале када сам певала у Новом Пазару и она је мени тада писала обзиром да сам ту боравила неких пет дана, имала је тада 17,5 година, ја сам је питала ко је пушта да дође код мене када је малолетна, а она ми је рекла да јој је то дозволио отац. Ја сам је тада пустила као неког фана да дође код мене у хотел и спавала је три ноћи и одмах сам видела да том детету нешто фали и да има неки проблем. Том приликом сам јој рекла како нисам у стању да јој помогнем на том психичком нивоу, тада она то од мене није ни тражила, али сам јасно могла да препознам да ли има психички проблем или нема –  додала је певачица и наставила своју исповест.

– Она је мени тада деловала као да бежи од нечега, а ја сам јој купила неке ствари и када сам требала да кренем послала сам је на аутобус, када је стигла кући јавила ми се, а онда је кренула да ме сваки дан зове и да ми пише, ја то нисам могла да поднесем и блокирала сам је. Међутим, након неког времена, када је имала 18,5 година она је позвала БН телевизији и лажно се представила и на тај начин је добила мој број, тада ме је позвала и саопштила како је завршила служење војног рока и како би волела да ме види, ја сам се баш зачудила јер сам у то време мењала бројеве телефона, али сам помислила како је можда тада већ стасала и како је изашла из тих проблема, те сам пристала да се видимо – изјавила је Филиповићка. 

Aleksandra Babejić
Александра Бабејић / Извор: Youtube printscreen/Farma

Гага потом открива да је Александра требало да јој дође у посету на пет дана, али јој је у том моменту отац преминуо. 

– Када се све то завршило, она је дошла код мене, али када је дошла више никада није хтела да се врати. Када је Александра дошла овде, изгледало је као да је свих 18,5 година провела у подруму, то су рекле и моје комшије, а и ја. Ја сам остала запањена јер је она била уништена и физички и психички и да будемо јасни када је дошла код мене она је била као беба од две године која је злостављана, а са чије стране и како ја у то не желим да се петљам јер они мене не интересују зато што нисам помагала њима, већ Александри. Једино што знам јесте да је мој свештеник рекао када је Александра крштена да је из места одакле је она побегао и тамошњи свештеник, а сећам да је добијала позиве и од једног пијаног човека због кога би она плакала и вриштала – казала је Гага.

Додала је и да је контактиирала поменутог човека, те га је директно замолила да је више не контактира, а потом се надовезала и на Александрино психичко стање. 

– Ја сам фактички добила бебу која не зна да прича и која је злостављана. Александра сада има 15 година у мозгу, нема 26, она још није одрасла девојка, а у неким моментима ме је питала за такве ствари да сам ја плакала, ето на пример, није знала да гледа у сат. Ја сам је на Спасовдан водила да се крсти, а свештеник јој је рекао да је добила поред куме и духовну маму, ја сам јој помогла да се и професионално обучи, завршила је за масерку и бармена, радила је у Кини са мојим сином, али се за празнике вратила јер је хтела да види како изгледају празници у породичној атмосфери након тога је радила више послова, а где год да је радила су је звали да се врати јер су је сви волели – рекла је. 

Такође, Гага је сигурна да Александра са Јеленом Голубовић није присна због популарности, већ зато што у њој тражи подршку и заштиту. Надовезала се и на то шта јој је све Александра открила пре уласка “Фарму”.

– Рекла ми је за тог човека, али сам рекла да не треба да се брине јер уколико је буде дирао одмах ћу га пријваити и има да оде у затвор, а највише ме нервирају предрасуде од стране људи, на пример, када кажу зашто није пријавила полицији, а како да пријави када је јасно да је тада била малолетна и уплашена. Ја морам да признам, она је дошла полужива код мене, оно што је рекла да није дошла код мене да је могла лећи са својим оцем у гроб то је истина. Ја се сећам када је радила у једном локалу и газда пролази поред ње, она одмах почне да се тресе, она се сада тако тресе на Фарми јер се плаши њих и она то још увек скрива, али ће пући, она није добро – казала је певачица и открила да није знала за њену пријаву у ријалити.

Aleksandra Babejić
Александра Бабејић / Извор: Youtube printscreen/Farma

– Нисам знала да се Александра пријавила за “Фарму” јер је она у процесу лечења код психолога, лечи се од своје прошлости.

– Мој живот је угашен. Ево сада тек почињем да се вадим јер је цео тај период био страшан, ја сам овде њој била нешто што не могу ни описати ни објаснити, али није ми било битно да ли ћу отићи у глави јер ми је било само битно да спасим један живот, а ја сам и сада јако лоше и мало ме дели од хаоса, а делује ми као да је било суђено да уђе на Фарму и да исприча своју причу коју је требало да чује много девојчица које су злостављане – изјавила је Гага.

– Најстрашније ми је то што није имала заштиту родитеља, што ми се чини да је ту свако себе гледао, а најтрауматичније ми је то што јој је урадила та џукела, не могу да верујем да је тек тако монструозно могао да узме девојчицу која је тако уништена. Због свега тога је и мој живот пресечен, Гаге Филиповић која се не боји вукова у шуми, а онда дође Александра и ја паднем и поклекнем. За мене је то било стравично да се неко играо са болесним дететом, па и камен послужи за нешто, а она њима није ни за шта, била је жртвено јагње – рекла је певачица.

 Изјавила је да јој је Александрина биолошка мајка послала поруку на почетку “Фарме 8”.

– Када је Александра ушла на Фарму та жена ми је послала поруку и написала да све што Александра прича није истина, али ми се захвалила што јој помажем јер имам паре, ја сам се запитала да ли је овде реч о парама или се ради да сам неко дете које не познајем помогла да стане на своје ноге – казала је.

Певачица је признала да јој је ова ситуација доста утицала на каријеру.

– Јесте утицала је, утицало ми је на све, али не желим да се то стави у негативан смисао, просто ја причам истину, то је дете које је било уништено, живите са страхом, често се тресла, а онда ја почнем да је тешим и да јој говорим како треба да се смири и да заборави прошлост, те је храбрим речима како јој више нико ништа не може – казала је.

Такође је и споменула да ће можда ускоро напустити државу, али и да ће увек бити ту за Александру. Додала је и да жели да јавност зна како је Александра велики љубитељ животиња, природе, као и да се последњих година посветила вери и да је људи много воле у овом месту.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

UČESNIK “ELITE” DAO DNK, PA SE VRATIO U RIJALITI Ispituju da li su mu NAŠLI OCA – poručuje: “Da me ovaj čovek ZOVE DA SE VRATIM…”

Zabava Učesnik Elite Nenad Ćubić Ćuba dao DNK i vratio se u rijaliti, ispituju da …