"Много ми је жао" Јана Тодоровић проговорила о здравственом стању Саше Поповића "Чула сам се са Сузаном, она каже…"

Певачица Јана Тодоровић припрема велико славље поводом ћеркиног 18. рођенадана, а пред јучерашњи наступ говорила је о сукобу са Стојом, коришћењу “Оземпика”, али и здравственом стању Саше Поповића.

– Кренула је сезона, осећам се као да долазим у своју кућу. Задовољна сам, радујем се вечерашњем наступу. Презадовољна сам са сарадњом и радујем се наступу – започела је Јана за “Информер“. 

Сви су приметили да је певачица доста смршала, а она је недавно отркила да је користила “Оземпик” како би постигла тај циљ. 

Jana Todorović
Јана Тодоровић / Извор: Антонио Ахел/АТАИмагес

– Престала сам да користим “Оземпик”, почело је да ми шкоди, почело је мало срце убрзано да ми лупа. Мало сам додала килажу, али ја то умем да носим. Набављала сам их преко пријатеља – била је искрена Јана.

За крај је прокоментарисала и здравствено стање директора “Гранда”, Саше Поповића. 

Saša Popović
Саша Поповић / Извор: Србија Данас

– Много ми је жао то што се десило и што се дешава. Надам се да ће Сале победити као што је увек и био водећи у свему. Чули смо се пре можда месец дама, позвала сам Сузану, упућена сам, много ми је жао. Мислим да ће све бити у реду. Сузана каже да је добро – изјавила је Јана за “Информер”. 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

"Nikad više neću imati decu" Glumica se prevremeno porodila, a onda iznela detalje traume kroz koju je prošla u bolnici "Bilo je užasno"

Glumica Dejzi Mej Kuper izjavila je da ne želi više ima decu nakon “užasnog iskustva” …