Млади певач љубав са девојком крунисао песмом симболичног назива – посебан печат нумери дао је Александар Софронијевић

У питању су певач Давид Максимовић Max и његова девојка Вања Ћирковић, који су објавили већ трећу песму која је резултат заједничког рада, али и љубави, те се и зове „Љубав“.

Наиме, Давид је компоновао музику, док му је у писању стихова помогла Вања, а свему је „кумовао“ наш прослављени хармоникаш Александар Софронијевић, који је аутор аранжмана и уједно власник продукције „АС СТУДИОТОН“ која је објавила ову нежну нумеру, за коју је снимљен и спот који можете погледати испод текста.

David Maksimović Max
Давид Максимовић Max / Извор: Youtube printscreen/ АС ТОН Мусиц

– Песма је прављена више од две године и њу је уложено пуно љубави, од мелодије до текста, зато и носи назив ‘Љубав’. Она је освојила многа срца и пре него што је изашла, прво наша, онда наших ближњих који су је чули, тако да мислим да никога не може да остави равнодушним и заиста очекујем да ће брзо наћи пут до срца публике –  рекао је Давид Max, који је иначе завршио студије класичне хармонике у Штутгарту, где и живи, а викендом наступа широм Немачке, али и Швајцарске.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

3 HICA U POTILJAK I KRVLJU ISPISANA MISTERIOZNA PORUKA NA OGLEDALU: Ovo je policija zatekla na mestu Kneletovog ubistva! Sa 21 godinom bio je kralj podzemlja…

Na današnji dan pre 32 godine ubijen je Aleksandar Knežević Knele, verovatno najupečatljiviji lik kriminalnog …