Милици Величковић преминуо отац – ово је најболнији тренутак живота такмичарке "Елите 7"

Милица Величковић је од почетка емитовања “Елите 8” добила можда још већу популарност него током сопственог учешћа у прошлој сезони. 

Иако је њена веза са Бориславом Терзићем Терзом током десет месеци пунила новинске ступце, светло рефлектора уперено је у њу након што је Бора јавно обрукао везом са Софијом Јанићијевић, не марећи што је у другом стању са његовом кћеркицом, и што је недуго пре уласка верио. 

Elita
Елита / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

Иако се са проблемима које јој је донело Терзино ново такмичење држи стоички, Величковићева иза себе има породичну трагедију која јој је окренула свет наглавачке. 

Милица је остала без оца, а то је открила на самом почетку ангажмана у “Елити 7”. 

– Долазим са Новог Београда где сам научила да псујем и овде идем Мићиним стопама. Живим са мамом и бабом, отац ми је умро од рака плућа. Након тога сам престала да пушим, угојила сам се и овде ми је мотив да смршам – рекла је по уласку у ријалити.

Током стандардног упознавања на почетку сваког ријалитија такмичари који су први пут крочили у овај формат имају прилику да гледаоцима и цимерима открију нешто више о себи и на тај начин приволе публику, јер је уобичајено да људи које народ не зна у првим недељама испадну баш из тог разлога – њихове животне приче нису познате јавном мњењу. 

Том приликом, Милица је открила још неке детаље пред цимерима и водитељком Аном Радуловић. 

– Доста сам емотивна и искрена. комплексе немам од када сам средила груди. Радила сам 5 година у коцкарници али ми је досадило. Овде сам се добро снашла. Волим старије момке – рекла је Милица.

Однос Софије и Терзе главна је тема Беле куће, а многи прижељкују и очекују Миличин улазак. Да ли ће се то остварити, и да ли ће нас Милица и Жељко Митровић још једном изненадити, остаје нам да видимо. 

Milica Veličković
Милица Величковић / Извор: АТА images/Antonio Ахел


Izvor:Srbija Danas

Check Also

TEA TAIROVIĆ SE LOMI I UVIJA U RESAMA Promenila frizuru i vrelim plesom dovela publiku DO LUDILA – pevačica je živa vatra (FOTO)

Zabava Tea Tairović u resama na bini, promenila frizuru i vrelim plesom dovela publiku do …