Милица Величковић у Шимановцима – објава трудне бивше Терзине веренице обрадовала гледаоце ријалитија

Борислав Терзић Терза и даље ужива у вези коју је отпочео са Софијом Јанићијевић пред камерама ријалитија “Елита 8”, док га је у спољном свету чекала трудна вереница Милица Величковић. 

Њихова веза нагло је прекинута, а Милица се већ неколико пута јавно оглашавала овим поводом, не кријући тугу и разочараност због поступака оца свог детета. 

Ипак, чини се да је фаза туговања прошла, па се Величковићева сада и нашали на свој рачун, а поједине објаве на друштвеним мрежама су у тону прозивки. 

После свега што се издешавало и што је видела, она је решила да своје дете одгаја сама, а синоћ је на брутална начин послала јасну поруку како Терзи тако и јавности својим сторијем на Инстаграму.

Наиме, она је окачила своју слику са Елитовизије из претходне сезоне ријалитија и окачила песму коју је по свему судећи посветила управо свом бившем веренику.

Milica Veličković
Милица Величковић / Извор: Инстаграм printscreen/comaara

– Варао, варао, вагао, лагао, чека те пакао, усијана главо, у најгорим мукама, на њеним рукама, умри, за мене мртав си одавно – гласи текст песме “На њеним рукама” коју у оригиналу изводи Брексвица. Речи песме су дефинитивно послале јаку поруку Терзи, за коју ће вероватно сазнати по изласку из ријалитија.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

"Поуздано знам да је била са ожењеним мушкарцем, а што се тиче Албанаца…" Терзин брат не прихвата Софију за снајку – даће Бори све информације о њој

Борислав Терзић Терза је ушао у “Елиту” као заузет момак. Он је оставио трудну Милицу …