Менсур одабрао ко ће му бити кум на венчању – реч је момку кога је упознао у Задрузи

Већ неко време у јавности круже спекулације о односу између Стефана Карића, актуелног учесника “Елите 8”, и његовог некадашњег пријатеља Менсура Ајдарпашића. О овим причама Менсур је недавно говорио у емисији “Интимна питања” код Николе Жугића.

Водитељ је искористио прилику да га одмах пита о гласинама које су се рашириле на друштвеним мрежама, а посебно о оној да је Менсур наводно започео везу са девојком Стефана Карића, што је додатно унело драму у њихов однос.

 – Ја ни не знам ко је његова девојка…Која је то? Ја немам појма. Не, није истина, не знам ни ко су његове девојке и да знам, не бих сигурно био са њима – рекао је Менсур.

Mensur Ajdarpašić
Менсур Ајдарпашић / Извор: Youtube printscreen/Pink.rs

 На питање ако би морао да бира са ким би пре био интиман, да ли са Анђелом Ђуричић или Анели Ахмић, Менсур је остао затечен.

– Ау, брате, шта ти мене питаш! Не бих ни са једном – рекао је Менсур.

А на питање да ли би се пре заглавио са Мајом или Станијом у лифту, Менсур није имао дилеме. 

 – Искрено, брате, да ти кажем, с Мајом се никад нисам заглавио. Нисам ни са Станијом. Ето, заглавио бих се Станијом, али да се заглавим са њом сасвим случајно да живимо у истој згради па да стане лифт. Ја готивим Станију, права другарица. Поздрав за њу – рекао је.

Жениш се, хипотетички, кога би пре изабрао за куму на свадби Филипа Цара или Анђела Ранковића?

– Ти си, луд брате, Ниједног ни другог. Где морам? Оба су ми трагедија. Ајде, нека буде Анђело. Он није лош човек – рекао је Менсур. 

Детаљније у наставку:

 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

DRAMA U KALIFORNIJI Zbog “đavolskih vetrova” 13.000 ljudi ostalo bez struje, prete požari

Vesti Svet Opasnost od požara: 13.000 potrošača u severnoj Kaliforniji ostalo bez struje Blic 19. …