Мајка преминуле Доне Арес се такмичи у "Никад није касно" – Са сузама у очима се присетила ћерке: "Не дај Боже доживету ту бол…"

Мајка преминуле певачице Азре Колаковић, познатије као Доне Арес, појавила се у музичком такмичењу “Никад није касно”. Ајка Колаковић, мајка популарне певачице из Бихаћа, изазвала је посебне емоције у студију.

Ајка, професорка клавира, одлучила је да у шоу ветерана заокружи своју богату музичку каријеру, али и испуни жељу своје мезимице – да настави да се бави музиком и певањем. Већ при њеном изласку на сцену публика ју је поздравила дуготрајним аплаузом, што је изазвало емотивну реакцију, док су сећања на ћерку Дону, која је преминула након дуге борбе с тешком болешћу, расплакала мајку.

majka Done Ares
мајка Доне Арес / Извор: Youtube Printscreen/Nikad није касно

– Нико није изазвао овакву врсту емоције… Наиме, моја драга пријатељица, твоја ћерка Дона Арес нас је напустила пре 7 година и нормално да је то велика туга за тебе и за све који су је познавали. Оставила је траг својим прелепим песмама, надасве оставила је траг као добар човек– са кнедлом у грлу рекао је Жика.

majka Done Ares
мајка Доне Арес / Извор: Youtube Printscreen/Nikad није касно

– Она ће живети и ја кад одем, и њена дела, а ми смо сви овде привремено. Не дај Боже доживету ту бол коју сам ја доживела. Преживела сам све облике туге, делујем јако и јака сам личност али сам велики емотивац. Имале смо планове да радимо и снимамо заједно, направиле смо и студио у кући – присетила се такмичарка.

Детаљније погледајте у наставку:


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Vučić sutra u Slovačkoj na trilateralnom samitu lidera Srbije, Slovačke i Mađarske

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u Republici Slovačkoj, saopštila je Služba za saradnju …