Матора се овако одужила родитељима за сву подршку – дирљива слика тера сузе на очи: Велики хероји Железника

Јована Томић Матора, позната ријалити ветеранка, освојила је публику својом искреношћу, срчаношћу и отвореном личношћу. Упркос изазовној години обележеној разводом од Аните Станојловић, Јована је наставила да корача кроз живот с осмехом, фокусирајући се на своју породицу. Иако се њени родитељи ретко појављују у медијима, публика је стекла утисак да се ради о вредним, традиционалним људима који, иако можда не одобравају сваки њен поступак, увек пружају подршку својој ћерки. Једноставно, љубав увек мора бити јача од моралне осуде у породици. Матора је посебно блиска са својом мамом и татом, што често наглашава кроз јавне наступе.

Како би им се на посебан начин захвалила за безусловну подршку, Јована је донела емотивну одлуку да истетовира своје родитеља. Ова тетоважа је њен начин да им искаже поштовање и љубав, као и да их носи са собом где год да иде. Јована је позната по томе што је аутентична и не боји се да изрази своја осећања, а овај потез додатно наглашава колико јој породица значи у животу, поготово у тешким тренуцима попут недавног развода.

Она је поделила како изгледа нацрт за тетоважу. Реч је о двема тетоважама. Као и свака ћерка и она је посебно везана за оца те је њему псоветила посебну симболичку тетоважа. На њој се налази срце оковано златом, две ластавице, два сцета. У срцу пише једноставно тата. Иако Матора, није објаснила значење, ови симболи су опште познати те се може наслутити њихово значење. Златни оквир око срца може да представља нераскидиву, драгоцену везу коју Матора има с породицом, а посебно са оцем. Упркос животним изазовима, њена љубав према оцу остаје непроцењива и вечно присутна, што додатно наглашава симболику злата као нечег племенитог и неуништивог. У том срцу се налази име њеног оца, “тата”, што указује на то да јој љубав према оцу даје снагу и подршку и у најтежим тренуцима. Две ластавице традиционално симболизују слободу, верност и повратак кући, сугеришући да без обзира колико далеко оде, Матора се увек враћа својој породици и онима који је највише воле. Два цвета могу представљати лепоту и обнову, можда симболишући раст и наду након тешких тренутака. Комбинација ових елемената указује на њену љубав и посвећеност породици, чак и у тренуцима бола, док тетоважа одражава њено емоционално путовање и повезаност с родитељима.

Jovana Tomić Matora
Јована Томић Матора / Извор: Инстаграм printscreen/matora23

Друга тетоважа није визуелно симболична, али јесте вербално метафорична. Она је у виду реченице, исписане на енглеском језику: “Моји хероји мама и тата”.

Она је такође објавила слику како ужива на кафи са својом мајком и кумом.

Нису били на њеној свадби

Маторини родитељи ниус били на Анитиној свадби, ако да су слутили да то неће потрајати.

Подсетимо, на свадби се само појавила Анитина тетка, а отац Јоване Томић Маторе, Хранислав Томић, је изјавио тада да се са ћерком чуо након венчања, а да Аниту још увек није упознао. Хранислав је такође рекао да нема времена да размишља о свадби и да има обавезе.

– Немам времена да размисљам имам друге обавезе. Није битно да ли сам био позван или не имам своје обавезе. И да сам био позван не бих могао, имао сам заказане прегледе – рекао је за “Блиц” Хранислав, а онда је открио да се након венчања чуо са ћерком, а да Аниту још увек није упознао.

– Чуо сам се са Јованом. Анита може да буде лепа колико хоће, ја имам ћерку. Нисам је упознао, није ни моја супруга. Отом потом, знате како се каже: “коњи се мењају, а кола остају”.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

2 znaka horoskopa najviše se svađaju sa svojim partnerima, za svaku sitnicu

Svi se ponekad posvađamo s partnerima, bilo zbog sitnica ili većih nesuglasica. No, postoje ljudi …