"Мама не брини, купујемо још једну некретнину" Софија уништила Терзину везу са Милицом због стана и пара? Огласила се њена породица

Софија Јанићијевић, двадесетседмогодишња учесница ријалитија “Елита”, већ неколико недеља изазива пажњу како у ријалитију, тако и у спољном свету. Наиме, њен однос са Бориславом Терзићем, познатијим као Терза, који је оставио своју вереницу Милицу Величковић усред њене трудноће, изазвао је лавину коментара на друштвеним мрежама.

Многи њени цимери у Белој кући проценили су је као хладну и безосећајну особу, која је спремна да користи било каква средства како би остварила своје циљеве. Њена изјава током недељног интервјуа с Дарком Танасијевићем, када је поздравила своју мајку, додатно је покренула лавину коментара на друштвеним мрежама, а њене речи су постале предмет бројних нагађања.

– Хтела сам да се обратим својој мами, да јој кажем да је пуно волим, да не брине ништа, да не одговара никоме ни на једно питање. Да добро зна каква осећања имам, да не брине по том питању и ништа, мама, купујемо још једну некретнину, то је то – рекла је Софија, што је водитеље, али и гледаоце оставило у шоку.

На мрежама круже коментари да је Софија на овај начин потврдила да је због главне приче у ријалитију и хонорара била спремна да се упусти у “забрањен” однос.

Sofija Janićijević
Софија Јанићијевић / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

Новинари су контактирали Софијину мајку, Бранкицу, како би прокоментарисала ову изјаву њене наследнице.

– Чула сам да је тада рекла да се не оглашавам и да ником не дајем никакве изјаве, тако да немам никакав коментар, не желим да причам – рекла је Бранкица, коју су такође упитали да ли своју ћерку сматра љубавницом, будући да се упустила у флерт, а потом и везу са заузетим човеком који чека дете.

– Не сматрам – одсечна је била она.

Новинари су је упитали да ли подржава њену везу са Терзом.

Sofija Janićijević, Borislav Terzić Terza
Софија Јанићијевић, Борислав Терзић Терза / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

– На послу сам, имам клијента, нисам у прилици да разговарам и не желим да се оглашавам – поручила је она за “Pink.rs”.

Подсетимо, недавно је Софију у “Ријалити решетању” прокоментарисала Милица Величковић, Терзина бивша вереница, која ишчекује њихово дете.

– Мени она није првенствени кривац, али као личност је блам године. Верница, која је анимир дама, просипа ми памет тамо и морал. Нема она шта да не буде хладна према мени, али ја то не бих могла да урадим. Како она не размишља да бих ја могла некад да дођем? Она доста манипулише њим, гледала је наш однос. Не верујем да ће дуго да трају, видим да ту девојку он не интересује – казала је Милица.

Извор: Pink.rs


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Radost se vraća u život 3 horoskopska znaka 10. oktobra 2024: Mesec i Venera daju im nadu i pružaju ljubav

Horoskop predviđa da se u život 3 horoskopska znaka vraća radost 10. oktobra 2024. kada …