"Кренуле су муке" Салвета проговорила о одрастању ћерке коју је добила у 52. години, иако има само 11 година већ зна ШТА ЋЕ БИТИ

Глумица Љиљана Јакшић, познатија као Салвета, је у 52. години, после дуге борбе за потомство, добила ћеркицу којој је дала име Дарја. Док је била у другом стању, Љиљану је партнер оставио, те девојчица никада није упознала свог оца, а глумица се лавовски борила за малу Дарју која сада иде у пети разред. 

Љиљана је за “Информер” проговорила о својој наследници. Како је истакла, мала Дарја је пети разред освновне школе и већ сада полако почиње да испољава заинтересованост за глуму. 

– Ћеркица је одлично, расте. Има већ 11 година, кренула је у пети разред – рекла је Љиљана, па додала:

Ljiljana Jakšić
Љиљана Јакшић / Извор: Амир Хамзагиц/АТАИмагес

– Кренуле су муке око школе, ево учим тренутно састав ћелије и учим океане и мора. Свашта нешто учим, не престајем – рекла је Љиљана за “Информер“. 

Како се да приметити глумица се не мења, а и сама каже да њеној младоликости доприноси управо мала Дарја. 

Ljiljana Jakšić
Љиљана Јакшић / Извор: А.К./АТАИмагес

На крају је додала да је њена наследница почела да испољава интересовање за глуму и да ће вероватн кренути мајчиним стопама. 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

“ZA TRAMPA IMAM JEDAN USLOV” Jovana Jeremić otkriva da li posle Amerike napušta Pink: “Ljudi ne shvataju da mi se menja život ovim odlaskom, ja sam SVETSKA ŽENA”

Zabava Jovana Jeremić otkriva da li posle Amerike napušta Pink: “Za Trampa imam jedan uslov” …