Краљица ријалитија стиже на екране – Маја Маринковић најавила долазак, ево и КАД

Када је завршена “Елита 7” одмах су почеле спекулације на конто имена која ће ући у нову сезону само два месеца касније. 

Почетак септембра обележила је осмица, а публика није могла да дочека да види ко ће од старих, а ко од нових такмичара пробати да освоји награду од вртоглавих 100.000 евра. 

Maja Marinković, Stanislav Krofak
Маја Маринковић, Станислав Крофак / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

На велику жалост многих, у Белу кућу се није уселила и она – Маја Маринковић. Иако је Марија подгревала спекулације о свом ангажману, публика је остала ускраћена за њено присуство у Шимановцима. 

По крају седме сезоне она се након раскида са Станиславом Крофаком повукла у медијску илегалу, дајући изјаве за медије јако ретко. Ипак, Мају ћемо гледати, али не на Пинку. 

Вечерас у девет часова она ће лајвовати на Тиктоку, а то ће бити први пут од Пинкових емисија да се укључи негде уживо, макар то било и преко екрана телефона и рачунара. Тако да, својеврсна прилика да се чују њени планови у будућности биће управо вечерас. Ко зна, можда и буде изненадила неким ванредним уласком у “Елиту 8”. 

stori
стори / Извор: Инстаграм printscreen/majaamarinkovic

Хононар 

Старлета Маја Маринковић годинама се такмичи у ријалитију, а једном приликом је њен отац Таки Маринковић открио колико хонорар има његова ћерка.

Наиме, током шесте сезоне ријалитија хонорар Маје Маринковић је наводно био око 15.000 евра, а многи сматрају да је у седмој сезони ријалитију сигурно и већи.

У “Задрузи 6”, Маја је имала жесток обрачун са Милицом када је кажњена и месечним хонораром, а Таки се огласио и случајно открио колико он износи.

– Ма то није љубав, свима је то јасно. Смањио сам гледање… То је затворен простор, ко зна шта је њима у глави. Не могу да утичем на то. Видео сам и немили догађај са Милицом, не треба то да ради. Али то је она, никада се не зна када ће да експлодира. Бацила је 15.000 евра у воду – изјавио је Таки за” Пинк” ни не слутећи очигледно да је открио ћеркин хонорар.

Иначе, Маја Маринковић годинама борави у ријалитију , а одлуком гледалаца ове године је заузела 4. место у “Елити”.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Teodora Džehverović RASKINULA SA KOŠARKAŠEM: Potezom podigla BURU NA MREŽAMA i sve ostavila u čudu, Matic Rebec odmah uzvratio

Zabava Raskinuli Teodora Džehverović i Matic Rebec: Potezom podigla buru na mrežama i sve ostavila …