Ко је ћерка Лепог Миће која му је данас подарила унуку? Дала је ћерки име са посебним значењем – завршила је докторске студије и ради у Гуглу

Велики шеф послао је данас битно писмо на адресу Беле куће у којој је саопштио дивне вести Мирославу Пржуљу – Лепом Мићи.

– Укућани желимо са вама да поделимо лепу вест. Лепи Мића је постао деда. Сара је родила прелепу девојчицу Ирис, желимо да честитамо деди и да му пожелимо сву срећу у будућој улози – гласило је писмо.

Име Искра носи посебно значење. Према пореклу имена Искра, његово пренесено значење може да се посматра као – „она која је сјајна“; „она која је пуна енергије“; „она која обасјава светлошћу и топлином“; „она која сваком греје срце и душу“; „она која има и спољну и унутрашњу лепоту“; „ватрена“; „тајанствена“, али и „она која даје радост“; „она која доноси бољу будућност“; „радосница“; „срећница“.

Претпоставља се да је властито име Искра пореклом од речи „искра“ која пак на славенским језицима означава ватру; жар; „варницу“ која се ствара када се ватра запали.

Од давнина постоје веровања да „варнице“ које се стварају приликом сагоревања дрвета у ватри, које „искриче“, носе нека боља времена и нова радовања, богатство, боље здравље и добар живот и будућност.

Lepi Mića uspomene
Лепи Мића успомене / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

Ћерка Лепог Миће, Сара Пржуљ, ретко се појављује у јавности. 

Наиме, она се крије од очију јавности, а завршила је докторске студије. Сара је млада, образована девојка, која је завршила Електротехнички факултет и мастер у Београду, те докторске студије у Холандији, а тренутно ради у Гуглу.

Лепи Мића је једном приликом у ријалитију причао о својој наследници.

– Ја сам своју мисију завршио. Друга је ствар да имам 30 година… Ја сам своје дете одшколовао, она живи од своје школе. Она је магистар, доктор инжењер, има свој хлеб. Не морам да се борим да заврши средњу, основну школу, ја проблем немам. Чекам само године да добијем пензију. Отворићу нешто кад будем у пензији, немам проблем. То је разлика између мене и осталих. Имао сам проблем 90-тих година, а они тад нису били ни рођени. Ја сам сачувао све, одгојио дете, одгајио, одшколовао, сачувао брак, зато кажем да сам тата. Имам мир, немам проблем да размишљам шта има Снежана шта да једе. Имам проблем да ли је Сара у хотелу А или у хотелу Б категорије. Али имао сам проблем да је ишколујем, да не примети немаштину, да изађе из те приче неоптерећена. И кад има и кад нема, она то није знала, она је за себе имала и није приметила никакав проблем – говорио је Мића једном приликом у ријалитију.

Lepi Mića
Лепи Мића / Извор: Србија Данас

Подсетимо, Мирослав Пржуљ већ годинама уназад учествује у ријалити програмима, а познат је по жустром језику и искреном мишљењу.

Поред тога, он је и породичан човек, а о свом приватном животу ретко говори пред малим екранима. Сада је откривено и како изгледа његова ћерка, а многи не знају да је у питању јако образована девојка.

Лепи Мића је открио да су тешко живели док је Сара била мала, али су се трудили да она то не примети. Његове речи о одрицању и борби за своју породицу откривају његову снажну емотивну везу према својој ћерки и супрузи Снежани. Његова посвећеност одгоју и образовању ћерке јасно показује колико му је породица важна.

Lepi Mića
Лепи Мића / Извор: Србија Данас

Иако је јавности познат као учесник ријалитија, Лепи Мића истиче разлику између свог приватног и јавног живота.

Лепи Мића је много више од ријалити учесника – он је посвећени отац, супруг и породични човек који је кроз животне изазове успео да одгоји успешну и образовану ћерку. Његова прича о одрицању, борби и коначном успеху Сариног образовања јасно показује да је он тата у правом смислу те речи.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

“TRAŽILI SMO NAČIN DA POSTANEMO RODITELJI” Naša pevačica se pet godina borila za potomstvo, a onda je DOBILA TROJKE

Zabava Naša pevačica se pet godina borila za potomstvo, a onda je dobila trojke Nina …