Колико си јадан од 0 до Терза – изашао снимак највеће срамоте будућег оца: Краде на најлепши могући дан

Борислав Терзић Терза није претпостављао да ће његово учешће у овој сезони “Елите” бити обележено мноштвом скандала. Након што је у Белу кућу ушао као верен човек који чека ћеркицу, поред Софије Јанићијевић убрзо се осећао као слободан, те се тако и понео. 

Контроверзе око овог односа трају од самог почетка, а укућани му нису наклоњени као што није ни публика крај малих екрана. 

Milica i Terza
Милица и Терза / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

Ипак, један снимак бацио је сенку на његово досадашње такмичење, а то је снимак крађе. 

Иако је вероватно претпостављао да је стручан и да камере неће ухватити његов преступ, преварио се гадно. 

Наиме, брзином светлости се путем друштвених мрежа шири видео снимак на ком Терзић краде ђаконије које је Лепи Мића добио за прославу поводом рођења прве унуке Ирис. 

Детаљније погледајте на снимку испод:

Контактираће Милицу 

У синоћњем новом издању емисије ”Питања новинара”, новинари Дарко Танасијевић и Јоца Новинар као и увек су учеснике успели да сатерају у ћошак својим шкакљивим питањима.

Дарко је у једном тренутку питање поставио Бориславу Терзићу Терзи.

– Како замишљаш да будеш добар са Милицом, кад ти је Софија наводно потврила њене гр*пњаке, а добио си потврду као и за Миличин абортус – питао је Дарко.

– Требало је да сачекам с тим и да попричам с њом, али народ зна да сам искрен. Кад изађем, контактираћу је и лично и разговараћемо. Ако не буде хтела, тражићу преко суда да виђам своје дете. Бићу добар отац том детету, ако носи моје презиме. Криво ми је што неће живети са мном – рекао је Терза.

– Шта те тачно тишти – питао је Танасијевић.

– Софију вређају, девојка то није заслужила. Не желим да је овако вређају и понижавају. Ја сам луд, па луд и она има моју заштиту. Она је увек ту за мене – рекао је Бора.

– Многима није јасно што переш толико Софију, кад је нападају други учесници, а она ти је доста пута шапутала

– Шта год Софија каже, окренуће то против ње. Рекла ми је да не износим неке ствари пред камером – одговорио је Терза.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Porodila se Rialda Karahasanović: Devojčici dala ime koje ima neverovatno značenje

Foto: Instagram printscreen/queenrialda Pevačica Rialda Karahasanović (32) porodila se i na svet donela devojčicu kojoj …