"Код Милице Митровић то иде тако" – Милан Милошевић о напуштању улоге водитеља "Елите" и новој емисији

Јована Јеремић прославила је свој 34. рођендан у гала маниру, окупљајући најближе пријатеље и колеге на раскошној журки. Међу гостима се истакао Милан Милошевић, популарни водитељ и Јованин дугогодишњи колега с телевизије Пинк. Њих двоје су постали препознатљива лица ове телевизијске куће, захваљујући својој енергији, аутентичности и упечатљивом стилу.

Осим професионалног успеха, Јована и Милан деле заједничку особину – обоје су изградили своје каријере упркос изазовима и скептицима. Њихова упорност, харизма и отвореност учинили су их фаворитима публике, па је овај рођендан био прилика за славље живота, успеха и пријатељства.

 Главна тема у Елити је Милан Милошевић пре неки дан саопштио такмичарима најгледанијег ријалитија у региону да ће Ненад Ћубић Ћуба да уради ДНК тест, јер је телевизија Пинк дошла у контакт са његовим потенцијалним оцем. Он је нашој новинарки открио шта нас све очекује;

„Знаш како, радим тест за трудноћу и ДНК анализе. Сп**ограм? За то морам да идем на обуку. Све радим комплетно у Елити,“ рекао је Милан Милошевић.

Milan Milošević
Милан Милошевић / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

Открио је шта нас очекује:

„ДНК анализа стиже у понедељак. Искрено се надам да ће потврдити да је он отац, јер докази сугеришу да јесте. Биће спектакл када то сазнамо. Отац силно жели да види дете – тражи их већ двадесет година. И мени се јавио на Инстаграму. У почетку сам мислио да је нека будала, али када сам видео слике, схватио сам да су исти. Апелујем и другима: ако сумњате да сте родитељи некоме из Елити, јавите се. Тај сусрет ће се, надам се, догодити пред камерама,“ открио је Милан.

С обзиром на то да је познато колико Милан Милошевић уме да направи шоу и да га публика обожава, очекивано је питање да ли планира да у неком тренутку напусти ријалити и добије сопствени програм.

Milan Milošević i Jovana Jeremić
Милан Милошевић и Јована Јеремић / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

„Заиста се надам да ме неће с годинама пребацити на јутарњи програм, али код Милице то тако. Стварно бих волео да имам свој ток-шоу, али без гостију. Коментарисао бих дешавања на естради у свом фазону, без задршке. Мислим да би то било јако занимљиво,“ рекао је Милан.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Najtačniji horoskop – Blic Žena

“Ringier Serbia” d.o.o. Kosovska 10, Beograd © 2024 “Ringier Serbia d.o.o” – Powered by Ring …