Карлеуша пред 6.000 људи плакала због Душка Тошића – "Више ме не дотиче…"

Регионална поп дива Јелена Карлеуша одржала је спектакуларни концерт у Скопљу, чиме је започела регионалну турнеју “Алфа и Омега” концертом у Јане Сандански арени, пред око 6.000 људи.

Како је публика и навикла, Јелена је имала захтевне плесне тачке, променила је неколико костима, а коришћени су и реквизити које до сада нисмо имали прилике да видимо. 

Након одржаног концерта ЈК је отворила душу за медије, а многима је за око запао тренутак када је на концерту, током извођења песме “Тихи убица”, Јелена пустила сузу.

Познато је да је овај хит Карлеуша посветила свом сада већ бившем супругу Душку Тошићу…

– Песму “Тихи убица” написала је Марина Туцаковић за Душка, то сам већ једном приликом рекла. Баш је та: “Будим се сама, очи никог не траже… Где је тај мушкарац што са мном живи а не живи”. То је заправо и био негде наш брак свих тих седамнаест година. Кад сам причала са Марином онако женски, као сад ти и ја да смо пријатељице и да причамо, она је памтила моје речи. Слушала је све што јој приватно причам. Зато је написала све моје највеће хитове и све те најдивније баладе – рекла је Јелена па додала о Марини…

– Никада није писала неке опште ствари за певаче. Она је увек циљала за одређеног извођача и тачно је знала шта пише. Оно што је писала за неког другог, није писала за мене и обрнуто. Конкретно та песма, писана је у том неком периоду живота са неким ко никада није ту и ко за своје грешке увек друге криви – истакла је Карлеуша и додала да је та песма више не дотиче.

– Искрено, више сам заплакала од свега што ме је секло, стезало. Ја јесам јако емотивна и немам проблем да покажем ни сузе, ни емоције… Јер то је нешто најлепше што могу да дам публици. Публика зна мене као жену која се не плаши да покаже и каже све шта мисли и да покаже своје осећања било које врсте, али не, заправо мене више та песма не дотиче – изјавила је Јелена Карлеуша.

Телеграф Ј.Г.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Malo ko zna trik sa sirovim krompirom: Čisti, uklanja rđu, a odličan je i za kosu

Ovaj trik morate znati Jedenje sirovog krompira nije dobra ideja i može na kraju imati …