Карлеуша након развода проговорила о односу са Николом Јовановићем – Открила да ли је у вези са згодним кошаркашем: "Он је диван момак…"

Поп дива Јелена Карлеуша и фудбалер Душко Тошић званично су окончали брак, а од тада су се у медијима појавиле спекулације о њеној вези са кошаркашем Николом Јовановићем, с којим се прати на Инстаграму.

Карлеуша не скрива наклоност према Јовановићу. Током једног изазова, на помен његовог имена, није могла да сакрије осмех, уз коментар да у погледу физичког изгледа нико не може да му парира.

Jelena Karleuša
Јелена Карлеуша / Извор: Youtube Printscreen/Kurir

О љубавном животу и новом партнеру решила је да више не говори јавно, а сада је објаснила и зашто:

– Мислим да жена као ја треба да прича о партнеру када заправо он буде био поред мене. Не у кадру у медијима, али у животу поред мене. Да буде неко ко ће стајати поред и испред мене, до тада, све док је иза у неком скривању, мислим да не треба било ко да се помиње – рекла је Јелена, а на питање у каквом је тачно односу са згодним кошаркашем са којим је повезују, истакла је:

– Ми се пратимо на Инстаграму, он је прелеп и диван момак, хајде да кажем да смо добри пријатељи, то је то што ћу сада рећи. Зашто не питате Николу? Нађите га па га питајте, то ће бити интересантно – рекла је Јелена кроз смех.

Извор: Телеграф/Јелена Гајић/Пренела И.Р.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

“LUDACI, OLOŠ, PSI KOJE UZGAJA AMERIKA!” Sestra Kim Džong Una osula paljbu po Ukrajini i Južnoj Koreji, pa zapretila NUKLEARNIM ORUŽJEM

Vesti Svet Sestra Kim Džong Una osula paljbu po Ukrajini i Južnoj Koreji: Ludaci, ološ, …