"И ТИ ЋЕШ ОВУ ДРЖАВУ ВОДИТИ" Чувени хрватски блогер жестоко ударио на бившег министра- "Човек пао разред у средњој школи, па постао министар" (ВИДЕО)

Марио Баножић био је на функцији министра одбране у другој влади Андреја Пленковића од 2020. до 2023. године. Претходно је био министар државне имовине у првој влади Андреја Пленковића од 2019. до 2020. године.

Бивши министар је познат по низу сукоба са хрватским председником Зораном Милановићем, али и по томе што је изазивао саобраћајну несреће у којој је живот изгубио 41-годишњи возач и отац две девојчице

У видеу који се шири друштвеним мрежама, хрватски блогер Круле коментарише чињеницу да је Марио Баножић, министар одбране Хрватске, некада пао разред у средњој школи. 

Круле иронично и саркастично поставља питање како је могуће да неко ко је пао разред у средњој школи дође до тако високе политичке функције.

 Кроз хумор, истакао је низ Баножићевих прошлих испада бившег министра, алудирајући на његов неуспех у образовању. 

-Овај стоји 20 минута на семафору у Њујорку и прича по новинама “како је толико поштен”, како можда ниси размислио да се семафор није покварио. И ти ћеш ову државу водити… – рекао је познати блогер. 

@contentmejker Блогер круле о министру који је пао разред средње сколе. #blogerkrule #podcasts #podcastinkubator ♬ оригинал соунд – МЕЈКЕР

Izvor: Srbija Danas

Check Also

Dnevni horoskop za 8. oktobar: Blizanci ulaze u nove ljubavne veze, Rakovi ulaze u flert sa Škorpijom, a evo šta očekuje Lava…

Detaljan dnevni horoskop za 8. oktobar 2024. godine. Pogledajte šta zvezde predviđaju vašem pripadniku Zodijaka …