Истина о сурогат мајци, биолошком оцу и свецу заштитнику сина Марије Шерифовић

Син Марије Шерифовић рођен је у Америци, а певачица је наследника добила уз помоћ сурогат мајке. 

Како је ова тема слабо позната на нашим просторима, Марија је једном приликом проговорила о оцу свог детета, као и о сурогат мајчинству.

 

– У Америци сам од 2014, то тада није било актуелно. Немамо довољно времена да детаљно причамо о овоме, да испричам све, можда ће некоме то помоћи, врло вероватно да би. Све што сам урадила, ураила сам по савету у том тренутку најбољих доктора у САД. У мом једином интервјуу рекла сам, након неких покушаја неуспелих, једно једино решење је било то – рекла је Шерифовићева, својевремено, гостујући у емисији “Амиџи шоу” и додала: 

Marija Šerifović
Марија Шерифовић / Извор: Инстаграм/принтсцреен/серифовиц

– Ужасно ми смета што на Балкану, уз дужно поштовање свим нормалним, цивилизованим људима, људи седе испод камена. Ја седим у Америци, сунчам се и читам како људи седе у дневницима, емисијама, јутарњим програмима и говоре како је та жена везана за радијатор, како је она малтретирано лице, како је то… Господо драга, ради се о процедури која захтева на хиљаде докумената, потписаних папира. Моја сурогат мајка је имала свакога дана масаже, чистачицу у кући… Тамо се не ради о робовласништву – рекла је Марија. 

Ко је отац њеног сина Марије Шерифовић

Марија је признала да никада неће обелоданити идентитет тог човека, а уколико то уради биће папрено кажњена. 

– То су ствари о којима не могу и не смем да говорим, због свих уговора потписаних, јер се никад не зна да ли ће ово некада неко да преведе, а онда да ме тужи за десет милиона долара, а можда је и више. Страшан је даса, европејац – рекла је она.

marija-šerifović
марија-шерифовић / Извор: Србија Данас

Постао си Божје дете

Марија Шерифовић сина Марија је крстила ове године и то на велики празник. 

Тим поводом се огласила на друштвеној мрежи Инстаграм.

– Јуче смо славили Василија Острошког, затим мој први “Амерички Mother’s day”, али и крштење мог малог плавооког меканог памук принца. Постао си Божје дете и нека те Бог и Свети Василије чувају од сваког зла, а ја ћу туге и људи – написала је Марија тада.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

"Nisam želeo da me policija ubije" Obelodanjeni detalji suđenja dečaku-ubici: Punoj sudnici neutešnih roditelja HLADNOKRVNO PORUČIO OVO

Dečak ubica (14) koji je 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” ubio …