Ипак је истина – најближи сарадник испричао у каквом је стању Саша Поповић

Саша Поповић, креативни директор продукције “Гранд” и једно од најпрепознатљивијих лица на регионалној музичкој сцени, у последње време одсутан је из емисија, што је изазвало забринутост међу публиком. Његово изостајање покренуло је лавину гласина, али до сада ниједна спекулација није званично потврђена. Ипак, велики број гледалаца и фанова прати информације о његовом здравственом стању, забринути за његово добробит и надајући се брзом повратку.

Гостујући у емисији ”Амиџи шоу”, Поповићев дугогодишњи колега и пријатељ, Жика Јакшић, покушао је да смири јавност. Јакшић је изјавио да се Поповић осећа боље и да није изгубио позитиван дух упркос здравственим изазовима.

 

– Сале је боље, најбоље речено. Није клонуо духом, пре неки дан је био до студија Гранда, поздравио се са свима. То је најважније. То иде на боље, даје изгледе такве. То је важно – рекао је Жика Јакшић у емисији “Амиџи шоу”.

Jakšić
Јакшић / Извор: ТВ Пинк printscreen

Сузана се огласила

У септембру због погоршања здравственог стања директор “Гранда” је, наводно био, хоспитализован у Клиничко-болнички центар Звездара. Тада се први пут након 20 година, колико се приказује музичко такмичење “Звезде Гранда”, није појавио на снимању емисија нове сезоне.

Том приликом огласила се и његова супруга, певачица Сузана Јовановић која се након ових проблема повукла са јавне сцене и посветила породици и Салету.

Сузана није желела да даје детаљна објашњења на ову тему, па је за домаће медије само кратко поручила:

– Извините, али за сада не могу ништа да вам кажем. Хвала што поштујете нашу приватност – рекла је певачица том приликом.

suzana jovanović
сузана јовановић / Извор: Србија Данас

Карлеуша понудила помоћ Поповићу

Однедавно су певачица Јелена Карлеуша и Саша Поповић прекинули сарадњу, али и пријатељски однос (погледај кликом ОВДЕ), међутим, у овим тренуцима Карлеуша се огласила и понудила помоћ бившем директору.

Jelena Karleuša
Јелена Карлеуша / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

– Чула сам да Сале није нешто добро. Сузани сам послала поруку да може да рачуна на моју подршку и помоћ у сваком моменту, без обзира што сам морала на разне начине да заустављам његове нападе по разним емисијама. Ја морам да будем неко ко опрашта, јер нема ко се о мене није огрешио и ко се због тога није покајао, јер ја углавном никада никоме нисам ништа лоше учинила. Када је реч о Саши Поповићу, ја ћу памтити само оно добро што је он учинио за мене – рекла је Јелена Карлеуша у емисији “Пулс Србије”.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Тања Савић у 39. години објавила радосне вести – нико срећнији од њеног дечка Мукија

Тања Савић је гостујући у емисији “Амиџи” код Огњена Амиџића и проговорила о својим планобима. …