"Замало да УМРЕМО, почели смо да се гушимо, а онда је дошла полиција" Зорица Брунцлик открила све детаље трагедије

Детињство домаће звезде Зорице Брунцлик није било лако, али она никад није крила да је живела у беди и немаштини.

Певачица се са сузама у очима присетила најболније теме свог живота – одрастања.

Певачица је испричала како је умало настрадала са рођеним братом и то у својој кући на Божић.

– Потичем из сиромашне породице, али сам памтила Божић и Васкрс зато што се тада наша трпеза драстично разликовала од осталих дана. Моја мама је имала три брата који су имали свиње, па је у време свињокоља водила брата и мене да то узмемо. Добијали смо плећку од прасета, коју је на Божић пекла. То је био доживљај. Једне године нам је ујка дао пиле, које је требало да нам буде за Божић, ја сам тада имала пет и по, а брат четири и по године… – рекла је прво Зорица, па затим додала како су замало могли да запале кућу она и брат.

Zorica Brunclik
Зорица Брунцлик / Извор: Youtube printscreen/Blic ТВ

– Вероватно су деца које родитељи закључају и оставе док су на послу, сналажљивија. Ја не знам да ли бих моју унуку Милицу могла да оставим да не направи неки хаос која је сада у тим годинама као мој брат и ја тада. Нас двоје смо имали једну сликовницу коју смо добили од некога, а у њој је била фотографија печеног пилета које се пушило. Данима смо то гледали и гледали смо пиле које је ту шетало и које је с нама било у соби, а које је мама требало да закоље за Божић. У то време мајка је била разведена и само смо нас двоје живели с њом. Имали смо шпорет и мени никад раније није ишло од руке да упалим ватру и да се она разгори, а брату је то ишло одлично – испричала је музичка звезда.

– И гледамо ми пиле живо и оно у сликовници и брат каже: “Ко да чека Божић, ко зна кад је Божић?”. Ја кажем:”Па шта да му радимо?”. Каже мој брат: “Знам ја да га закољем”. Он је све то усавршио. Узео је пиле, стао му на главу и клао га за крило. А нож је био врло туп и пиле смо удавили. Онда је он отворио рерну и цело га стрпао унутра. Онда иде део који није смешан… – наставила је Зорица.

Zorica Brunclik
Зорица Брунцлик / Извор: Youtube printscreen/Blic ТВ

– Пиле је почело да се пуши, а ми да се гушимо. Дошла је полиција, вастрогасна кола. Ми смо били закључани у том одељењу, а имали смо решетке на прозору. Видела је то газдарица, јер је мама била на послу. И то се завршило. Кад се мама вратила, извадила је пиле које је било укрућено. Перје је било раштрикано на све стране. Испекла га је и ми смо се разбили. А онда нам је рекла: “Ево вам, наједите се, а за Божић празан пасуљ!”. Интересантно је да је она и за Бадње вече радила – рекла је певачица својевремено. 

“Кемиш не може да чучне”

Зорицу је такође одговорила на питање да ли ће ускоро бити свадбе са мужем Мирољубом Аранђеловићем Кемишом, о чему је недавно причала.

 Луди камен? Ја сам већ стала на луди камен, мене ће луди камен да убије! Хоћеш да ме запросиш? – питала је мужа пред камерама.

– Кемиш не може да ме запроси, не може да чучне! Проблем је да чучне… Колено је мало… (смех) – рекла је Зорица.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

I CECA POTVRDILA DA JE DRAGANIN FAN! Ražnatovićka u duetu sa kumom Viki uživo otpevala dva Mirkovićkina stara hita! Mreže se usijale

Svetlana Ceca Ražnatović, po svemu sudeći, obožava hitove svoje koleginice Dragane Mirković, pa se ne …