Жељко Митровић позван код Баке Прасета и Карлеуше – поднете 42 кривичне пријаве, адвокат власника Пинка: "Не може се судити животињи против човека"

Регионална музичка дива Јелена Карлеуша и јутјубер Богдан Илић познатији као Бака Прасе 6. октобра ове године одржали су заједнички лајв на Јутјубу који је у том моменту пратило више од 180 хиљада људи. Јелена и Бака су одлучили да лајв буде хуманитарног карактера, будући да су у то време Босну и Херцеговину опустошиле стравичне поплаве у којима је живот изгубило 20 људи, док је направљена и велика материјална штета.

Људи су се укључивали, донирали, а скупили су преко 14.000 евра, тачније реч је о цифри од 14.540 евра. Поред тога, јутјубер је истакао да ће и сам донирати још 10.000 евра.

Лајв Баке и Јелене је трајао два и по сата, а за то време су разговарали на бројне теме. Оно што је изазвало највећу пажњу јавности јесте Јеленина инсинуација на то да је Бака Прасе био интиман са певачком легендом Лепом Лукић. Иако је Карли ово изговорила у шали, Лепа се наљутила и чак планирала да тужи млађу колегиницу због изреченог, међутим, одустала је када се Јелена јавно извинила и открила да је у питању била неслана шала. 

Jelena Karleuša i Baka Prase
Јелена Карлеуша и Бака Прасе / Извор: Youtube Printscreen/Baka Прасе

Карлеуша и Бака Прасе су јавно проговорили и о власнику Пинка, Жељку Митровићу, са којим се јутјубер већ неко време виђа на суду, док ни Јелена није у најсјајнијим односима са Митровићем још откако ју је забранио на својој телевизији. 

Карлеуша је понудила да му помогне да изгладе однос, па предложила да и њега позове у лајв.

– Је л’ можемо да “испегламо” то некако? – питала је Карлеуша Баку.

Karleuša i Baka Prase
Карлеуша и Бака Прасе / Извор: Инстаграм printscreen/bakaprase

– Нема потребе – био је изричит Богдан.

– Мислим да је он кул лик. Када би дошао овде у лајв, мислим да би то горело више него са мном – истакла је Карли.

– Било би интересантно, било би гледано, али не бих желео никад да се помирим са њим. Не желим да га прозивам више, нити да се свађамо, то ме не занима, али не бих се мирио – остао је доследан својој одлуци Бака Прасе.

Митровић поднео 42 пријаве против Баке

Бака Прасе и Жељко Митровић у марту прошле године су имали прво заказано рочиште. Богдан је тада објавио фотографију судског налога на коме пише да је Митровић против њега поднео чак 42 кривичне пријаве, а 7. марта 2023. су се нашли у судници. Јутјубер је у свом лајву тада до детаља описао шта се дешавало у судници и како је изгледао сусрет са Митровићевим адвокатом.

Željko Mitrović
Жељко Митровић / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

– Треба Митровић да дође на суђење и ја помислим како ће бити интересантна ситуација ако се појави Митровић. Испред суднице седи један деда. Прозову ме да уђем у судницу и улази деда и каже: “Је л’ ово суђење Жељко Митровић и Богдан Илић?” Седи деда и даје неке папире. Каже судија да је следеће суђење тад и тад. Деда записује и све говори наглас: “Суђење Митровић и Богдан” и каже: “Ти си онај Прасе?” Деда иначе брани Митровића. Каже он: “Не може се судити животињи против човека. Дај ми Митровића да зовемо во, па да буде во против прасета”. Он га брани тебра, ја не верујем. Све је океј, мислим да ћу да издобијам та суђења. Не могу они мене да туже јер сам рекао ово и оно јер су они мене први прозивали и ја сам само реаговао – причао је Бака Прасе и смејао се.  


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Ko dobija starateljstvo nad decom ako se britanski prinčevi razvedu? Pravila su surovija nego što možete da zamislite

Nagađanja o krizi u braku princa Harija i Megan Markl sve su glasnija, a početkom …