Желели су још једно дете – Мелина кривила себе јер Харису није подарила трећу срећу "Требало је да…"

Ђина Џиновић је у почетку била блиска са мајком Мелином и редовно ју је посећивала у њеном стану на Новом Београду. 

Међутим, њихови односи су се погоршали, што је кулминирало тиме да је Ђина престала да прати мајку на друштвеним мрежама, што је изазвало доста коментара у јавности.

Haris i Melina Džinović
Харис и Мелина Џиновић / Извор: Србија Данас

Ипак, убрзо су успели да превазиђу несугласице, па је Ђина недавно поново посетила Мелину у њеном новом дому на Азурној обали.

С друге стране, Ђинин брат Кан већ неко време нема контакт са мајком, што је њихов отац Харис Џиновић и јавно потврдио.

Мелина је једном приликом причала о деци, те изнела читав низ детаља о њима.

– Драго ми је што Кан није екстравагантан као Ђина. Често чујем како људи то говоре, али ја немам проблема са децом. Немам сада овде дрво у које да куцнем, али пресрећна сам у какве људе расту. Истина је да су у узрасту када им је све друго драже, имају свој круг пријатеља, своја интересовања, стога се ја трудим да не саветујем. Повремено нешто добацим, чисто да то имају у виду. Није ово време какво је некад било. Учим се да заћутим и будем стрпљива, јер верујем да се деца родитељима врате у 20-им. Не могу да кажем да имамо свађе и неслагања, заиста су обоје врло добри, стога их и Хари пушта да остану у граду до када желе – наводила је она.

– Јако сам срећна што ниједно од њих двоје није пожелело да се бавим модом или музиком. Драго ми је што траже свој пут. Кан је у спорту, Ђина пак размишља о факултету, а почела је да ради и неке кампање, са чим се ја нисам у почетку сложила, али када сам видела колику јој то срећу причињава, колико је вредна, нисам могла ништа друго до да је подржим – додала је Мелина својевремено за “Стори”.

Желели још једно дете

Мелина је такође отворено причала да је својевремено планирала још једно дете са Харисом, поред ћерке Ђине и сина Кана.

– Јако то желимо, кривим себе што сам била неодлучна, требало је да идемо и на треће, што није искључено, хоћемо… Деца и породица су нам смисао живота, дефинитивно, посао и све остало долази на број два – казала је пре пар година Мелина за “Блиц”.

Melina Džinović
Мелина Џиновић / Извор: Србија Данас


Izvor:Srbija Danas

Check Also

DVE OSOBE POGINULE U AVIONSKOJ NESREĆI Mali avion se srušio na aerodromu u Finskoj

DVE OSOBE POGINULE U AVIONSKOJ NESREĆI Mali avion se srušio na aerodromu u Finskoj Blic