Ево ко је ушао у Елиту уместо Матеје Матијевића – ушетала у ријалити изненада и изавала хаос међу такмичарима

 Иако су емоције биле узбуркане након што је Матија Матијевић морао да напусти Елиту због здравствених разлога, продукција се побринула да не дозволи учесницима да клону духом. Уторком у ријалитију традиционално падају журке, а овога пута атмосфера је дигнута на виши ниво уз гостовање певачице Раде Манојловић. Њен наступ дочекан је са огромним одушевљењем – већ при уласку у казино у Шимановцима, играчи су се развеселили, спремни да уживају у музици и забораве на претходне тензије.

Вече је започело хитом “Алкотест”, а атмосфера је експлодирала чим су се зачули први тактови песме. Учесници су скочили са столица, придружујући се Радином ритму, а највише се истакао Урош Станић, који је у ранијој Задруговизији имитирао певачицу. Његово одушевљење због прилике да уживо слуша своју “мезимицу” није могло проћи незапажено. Убрзо се придружио веселој групи на подијуму, запевавши и заплесавши уз сваку песму, додатно мотивишући остале учеснике да се опусте и придруже весељу.

 Међутим, ово није била само обична журка – након емотивних ломова изазваних изласком Матијевића, учесници су жудели за тренутком растерећења и нормалности. Током вечери, провод се захуктавао, док су и други такмичари, поред Уроша, показали спремност да се опусте и забораве све тензије. Поред тога што је подигла атмосферу, Радин наступ је омогућио и да се учесници ресетују и ојачају међусобне односе у кључном тренутку.

Rada Manojlović
Рада Манојловић / Извор: x printscreen/Elita – Ртв Пинк

Овакве журке увек су посебно битне за ријалити, јер омогућавају да тензије међу такмичарима спласну, али често отварају и прилике за нове сукобе или романтичне тренутке. Продукција се постарала да ово вече остане упамћено – иако је почело тужно због одласка једног учесника, завршило се у позитивном духу. Гледаоци са нестрпљењем ишчекују да виде хоће ли ова журка донети нове преокрете и да ли ће опуштена атмосфера утицати на даље одлуке у игри.

Elita
Елита / Извор: x printscreen/Elita – Ртв Пинк

Пре журке  догодио се и тренутак напетости између Ненада Маринковића Гастоза и Анђеле Ђуричић, који је засенио део атмосфере. Иако су обоје добили поклоне од својих фанова, Гастоз је очигледно био узнемирен. У налету нервозе бацио је поклоне пред Анђелом у хистерији, изазвавши непријатност међу присутнима. Његова фрустрација била је очита.

Том приликом, Ана Спасојевић је након разговора са Анђелом стала преко пута Гастоза и прекорела га због понашања.

– Ненаде, шта радиш? Као дете од 12 година – рекла је Ана.

Имала сам ломове

Иначе Рада је имала врло тешку фазу пре три гдоине, али је сада јача него икада а и објавила је нови албиом.

-Имала сам озбиљне психолошке ломове крајем 2021. године, када ми се у року од месец дана завршила посовна сарадња дуга 16 година и емотивна веза дуга 6 година. Било је и још милијарду других проблема, и премишљања у вези са песмама где и као почети у том тренутку. А не да си на нули, свакаквој – рекла је Рада за Гранд.

Манаојловићева је открила и да се у том периоду јако лоше осећала, и да јој је недостајало да је неко мотивише.

-Не могу да кажем да нисам имала вољу за животом, али сам упадала у неко стање где сам јако хтела да преспавам цео дан. Само да нисам будна. И таква сам била два месеца, али сам имала сестру која ми је рекла: „Знаш шта, Радмила, ти не можеш више да спаваш“. Јер знате какав је то живот да ти легнеш у подне и пробудиш се увече у девет. Нисам ни за емисије, ни за наступе. На све сам ишла са неком муком и тескобом, уплашена од људи. Стање је било катастрофално, сви ме питају кад ће нове песме а ја немам 100 евра у џепу – испричала је Рада.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Snažan zemljotres pogodio Meksiko: Čekaju se informacije o šteti i žrtvama

Epicentar je bio na dubini od deset kilometara blizu Manzanilja. Za sada nema informacija o …