Ево ко је супруга Бејби Лазање и како су се упознали: Мислила да је њихов први дејт и ПОСЛЕДЊИ, а сада изговорили СУДБОНОСНО "ДА"

Млади певач хрватски певач Марко Пуришић, познат као Бејби Лазања, оженио се у тајности, о чему данас пишу готово сви хрватски медији.

Подсетимо, у документарцу који је емитован уочи “Евровизије” где је Лазања стекао велику славу, музичар је открио детаље о вези са изабраницом Елизабетом Ружић.

Тада су заједно показали своју, како кажу, будућу кућу у Истри на којој се Марко показао као прави грађевинац. У Каштелиру желе да направе своје љубавно гнездо.

Пре “Доре”, Марко је хтео да буде помоћник на једном градилишту. Питао је мајстора да му буде асистент.

Bejbi Lazanja
Бејби Лазања / Извор: YouTube printscreen/Eurovision Сонг Цонтест

– Рекао ми је да сам супер. Верујем да није хтео да идем то да радим, веровао је да се бавим музиком и да боље да то радим. Рекао је Елизабетиној мами да се не брине јер уз мене неће никада бити гладна – испричао је Марко.

Тадашња вереница, а садашња супруга Елизабета, испричала је како је текло њихово упознавање.

– Када смо се упознавали, било је очигледно да је музика ту и да ће увек бити ту, па сад било више или мање. Али било је увек јасно да он неће тако лако одустати од музике – рекла је.

Око визуелног дела “пројекта” Бејби Лазање стоји управо Елизабета. Она му помаже и око стајлинга.

– Верујем у њен музички укус. Она је исто завршила школу за клавир па је сматрам барем делимично музичарком. Верујем њеном укусу и њеној процени тако да све песме које сте чули од Бејби Лазање, она је рекла “да” тим песмама. Треба знати слушати. Често его не да, поготово тај мушки его… али на крају се исплати – рекао је Марко и додао је да је Елизабета заправо “покренула” цео пројект Бејби Лазање.

– Писао сам за друге и онда сам почео да кукам и да се жалим све време бих ја нешто своје. Сећам се кад смо се возили у ауту, а она ми је културно и између редова рекла да сам досадан и да направим нешто своје – испричао је певач, а ево и где су се упознали.

Bejbi Lazanja, Elizabeta Ružić
Бејби Лазања, Елизабета Ружић / Извор: YouTube printscreen/HRT

– Марко и ја се знамо преко три године. Упознали смо се на Инстаграму. Он је свирао у бенду, ја сам знала за њих и онда сам рекла: “Види који згодан лик”. Затим сам га одлучила да га додам на Инстаграму. Он је мене запратио назад и јавио ми се. Лове story 21. века – испричала је Елизабета, а он се надовезао:

– Елизабета ми је рекла да је, кад је дошла кући, упалила своју “хеартбреак” плејлисту песама јер је по њој сусрет прошао грозно, али по мени је било савршено. Нисам се ни вратио до Умага, већ сам јој послао поруку: “Еј, кад ћемо опет?” – рекао је музичар, па додао како је она након свега била срећна.

– Ја сам у међувремену слала пријатељици поруку да је било најгоре икада и да ми се лик више никада неће јавити у животу, а касније сам јој написала да се ипак јавио и да ћемо изаћи опет. Другарица се већ била наживцирала мислећи како сам то успела да зезнем – надовезала се Елизабета кроз смех.

Извор: 24сата.хр

 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

(VIDEO) PRETI SABLJOM, PODMEĆE POŽAR, ZASTRAŠUJE DECU! Komšinica iz Novog Sada MESECIMA stanarima pravi PAKAO od života

Vesti Društvo Komšinica iz Novog Sada mesecima stanarima pravi pakaoa od života 26. oktobar 2024. …