Драгослав Лазић постао је отац у ОСМОЈ ДЕЦЕНИЈИ – режисер је добио близанце са 32 године млађом, а овако је Снежана говорила о њему

Редитељ и сценариста Драгослав Лазић умро је у 87. години.

Драгослав Лазић био је у браку са глумицом Снежаном Савић са којом има ћерку Аниту, а након развода је у 76. години добио близанце. Након краха љубави са Лазићем, глумица је остала у добром односу са бившим мужем управо због своје ћерке, а касније и унуке.

Након краха љубави са Лазићем, глумица је остала у добром односу са бившим мужем управо због своје ћерке, а касније и унуке.

Snežana Savić
Снежана Савић / Извор: Антонио Ахел/АТАИмагес

Свако је кренуо својим путем , а док Снежана ужива у вези с партнером чије име не жели да открије јавности, њен бивши муж је имао буран љубавни живот након развода. Драгослав (88) се поново оженио о то са 32 године млађом глумицом Драганом Туркаљ.

Пре скоро 12 година, након дуге борбе за потомство, овај пар је добио близанце, Искру и Лазара, када је Драгослав имао 76 година. Драгана је са друге стране прошла кроз тешку борбу са собом, падајући у очај јер је мислила да никада неће постати мајка.

Dragoslav Lazić
Драгослав Лазић / Извор: Youtube printscreen/Bibliofonoteka Врњацка Бања

– Уз мог супруга, изузетно карактерног и чврстог мушкарца, схватила сам да ништа није срамота. Ја сам уз њега одрастала с обзиром на то да сам га упознала када сам имала 26 година. Пошто нисмо успевали да се природним путем остваримо у улози родитеља, после безброј покушаја почели смо акцију вантелесне оплодње. Будући да су покушаји били узалудни, полако сам све дубље падала у очај – рекла је својевремено за “Hello” Драгана Туркаљ.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Да ли је коначно наишла ОНА права? Владимир Томовић ухваћен са непознатом девојком у центру Београда – ЕВО шта су радили (ФОТО)

Владимир Томовић, некадашња звезда ријалити програма, у последње време се повукао из медијског живота и …