Драган и Јована Јеремић се обратили новинарима – поделили радосне вести, велика срећа у њиховој породици

Јована Јеремић, једна од најпрепознатљивијих водитељки домаће телевизије, прославила је свој 34. рођендан у великом стилу, организујући раскошну гала журку. Славље је привукло пажњу не само због луксуза и детаља, већ и због посебних гостију, међу којима се издвајао Јованин партнер, бизнисмен Драган Станковић, власник успешног ланца пекара. Његово присуство на овом догађају било је посебно значајно, јер су први пут заједно стали пред новинаре и јавност, дајући заједничку изјаву, чиме су додатно подстакли гласине о својој вези.

Прослава се одржала у једном престижном локалу, где је сваки детаљ одавао пажљиво планирану симболику. Импозантан билборд са Јованиним ликом, окружен мотивима Кипа слободе и лава, одражавао је њене амбиције и снагу. Водитељка је одабрала црну елегантну комбинацију – мини сукњу, сако и вртоглаво високе штикле – којима је додатно нагласила свој упечатљиви стил. 

 Драган је открио како је Јовани Јеремић честитао рођендан уз осмех:

– Хоћеш прави одговор или дипломатски? Безобразлук препуштам Јовани. Како? Три тачкице – рекао је Драган кроз шалу.

Јована је и овог пута истакла колико је Драган значајно утицао на њен живот. Открила је да је чак променила хаљину на његов захтев, јер, како каже, сада је потпуно друга особа.

– Сад ћу да кажем нешто што јој се неће свидети. Јована је била небрушени дијамант, а сада почиње да светлуца – додао је Драган с осмехом.

Jovana i Dragan
Јована и Драган / Извор: Танјуг/Владимир Шпорчић

На питање новинара да ли ће ускоро стати пред олтар, Драган је уздахнуо и кратко одговорио:

– Ах, нама је лепо овако.

Додао је и да брак за њих није приоритет:

– Брак је само формалност. Најискренија љубав постоји у слободи. А откуд ви знате, можда смо се ми већ венчали, али то нисмо желели да објавимо – закључио је Драган, остављајући новинаре у дилеми.

Jovana i Dragan
Јована и Драган / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

 на питање колико често прати Јовану на телевизији.

Сваки дан, односно, када сваки пут када она има емисију. Тада се и мало дописујемо. Она то ради маестрално- истиче Драган.

– Мој главни и одговорни уредник је Драган. Он има одличан смисао за медије. Оно што је Милица Митровић за Жељка Митровића, то је за мене Драган – истакла је Јована.

 Јована није хтела да открије шта је добила од Драгана за рођендан.

– Не могу да кажем шта ми је дечко поклонио, обећала сам Драгану. Могу да опишем! Добила сам нешто чему из дана у дан расте вредност. То је нешто што је најчистије бистрине и чистоће, нешто што сија фантастично. То је симбол наше љубави, вечне! Он ми није дао дозволу да причам о томе у јавности. Са њим сам прославила рођендан, дочекали смо га, био је са мном. Баш сам остала шокирана због поклона – рекла је водитељка, којој је по свему судећи вилица пала до пода након што је добила поклон од Драгана.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

"SPAVAĆU U SOBI U KOJOJ JE UMRO NIKOLA TESLA!" Jovana Jeremić otkrila da planira da se preseli u Ameriku: Lein otac će dolaziti kod nas!

Voditeljka Jovana Jeremić proslavlja svoj 34. rođendan, a ovim povodom organizovala je gala žurku. – U …