Долази да узме оно што је њено – Милица Величковић проговорила о хонорару поводом уласка у "Елиту 8"

Својим учешћем у новој сезони ријалитија “Елита” Борислав Терзић Терза направио је пометњу и у самој Белој кући, и у спољном свету. 

Упркос томе што је ушао као верен човек, емоције према цимерки Софији Јанићијевић натерале су буудћег тату да заборави на трудну Милицу Величковић, и уплови у везу наочиглед објектива камера, својих цимера и милиона гледалаца. 

Milica i Terza
Милица и Терза / Извор: Србија Данас

Величковићева је то изузетно тешко поднела, а једину снагу да настави даље сама нашла је у својој беби, коју би требала да роди почетком децембра с обзиром да је пре неколико дана ушла у седми месец трудноће.

Милица је од почетка Софијине и Борине везе била активна на друштвеним мрежама, коментаришући његово понашање и издају коју је доживела док је у тако фрагилном стању.

Њено последње јављање на друштвеној мрежи Тикток отклонило је многе сумње, и дало одговоре на велики број питања које ријалити публика има за њу. 

– Што се тиче мог уласка, пошто ме људи питају, од те приче нема ништа за сада. Искрено, ако и буде нека прича, ово је једина прича која ме занима. Можда кад се породим, ко зна. Шалим се, нема ништа од те приче, него ме људи стално питају. Наравно да за све постоје могућности, али само су битне паре – рекла је Величковићева у лајву на ТикТоку.

Стала у Софијину одбрану 

Фанови ријалитија на друштвеним мрежама често износе мишљење о овом љубавном троуглу. Неки корисници друштвених мрежа су упоредили Миличину и Софијину косу, и испрозивали су Јанићијевићеву да не пере косу.

Милица се огласила поводом ове теме и стала је у Софијину одбрану.

stori
стори / Извор: Инатаграм printscreen/comaara

– Јавно вас молим да ми не вређате снајку госпођетину са Косова и Метохије – написала је Милица уз скриншот објаве са друштвене мреже “Икс”, где су упоредили њене са Софијиним сликама, али и надимке које су им доделили – маснокоса и златокоса.

Да ли ће Величковићева заиста постати део Беле куће, као и како ће се то десити, нико не може званично да тврди. Једино што преостаје је да лично испратимо даљи ток догађаја. 

Sofija i Terza
Софија и Терза / Извор: Youtube printscreen/Zadruga


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Пљунуо јој на част и достојанство – откривено ко плаћа Анели кућу у Дубровнику, и са ким је била

Анели Ахмић је већ недељама уназад у рату са многима у Белој кући, а међу …