Добила име по њему, али га НИЈЕ УПОЗНАЛА – Мирка Васиљевић никад искреније о оцу: "То је крст који храбро носим"

Иако се од детињства појављује у медијима, Мирка Васиљевић увек је настојала да сачува своју приватност, а о темама везаним за породични живот увек је говорила пажљиво.

Није тајна да је глумица расла без оца, али како је до тога дошло није желела да појашњава.

– То су неке теме о којима никада нисам јавно причала. Увек сам се трудила да моје појављивање у медијима буде због посла. Нисам делила те породичне ствари – објаснила је Мирка једном приликом.

Како је рекла, током одрастања је имала снажан ослонац у породици.

Mirka Vasiljević
Мирка Васиљевић / Извор: Србија Данас / Саша Џамбић

– Доста имамо тих јаких мушких фигура у породици. Везана сам за течу, деку, доскоро и за деку са татине стране који је преминуо. Такође, много ми је значио учитељ од првог до четвртог разреда. Нису ми мањкале те неке мушке фигуре у мом животу.

Отац лепе глумице, која је публику очарала још као девојчица, звао се Мирко. По њему је добила име, али га никада није упознала.

– Оца сам изгубила пре него што сам се родила, још током мамине трудноће. Такав је био сплет околности – рекла је сада, гостујући у емисији “Претрес”, на Hype телевизији.

– То је мој крст, носим га храбро и поносно – поручила је говорећи о оцу којег није имала прилику да упозна.

Mirka Vasiljević
Мирка Васиљевић / Извор: YouTube printscreen/HYPE ТВ

Искрено је признала и то да би, да може да напише сценарио свог живота, покушала да неке ствари промени.

– Нешто бих додала, нешто изменила, нешто бих оставила тако како је. Једноставно, то је мој живот, моја судбина – казала је Мирка Васиљевић која са Вујадином Савићем има четворо дивне деце.

 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Veličanstvene scene u Beogradu: Vatromet povodom 80 godina od oslobođenja srpske prestonice u Drugom svetskom ratu (VIDEO)

Tim povodom od 20 časova biće veličanstveni vatromet na Sava promenadi od Kule Beograd do …