Директор Гранд продукције открио нове информације о здравственом стању Саше Поповића: "Чујемо се свакодневно…"

О здравственим проблемима Саше Поповића последњих месеци много се говорило, а медији су пуни разних спекулација.

Креативни директор “Гранда” је изостао из музичког такмичења и њега тренутно мења Воја Недељковић. Сада се на једној свечаној манифестацији у Београду, појавио директор “Гранд” продукције, Горан Шљивић, и новинарима је открио детаље Сашиног здравственог стања. 

– Чујемо се свакодневно. Све је је супер. Наше функционисање без њега се такође фантастично одвија, јер смо ми фирма са дугим искуством – рекао је Горан за “Курир”.

Прво појављивање Саше Поповића након изласка из болнице

Почетком октобра месеца Саша Поповић је напустио болничко лечење и отишао кући.

Екипа емисије Папарацо лов успела је да услика Поповића на београдским улицама, а његов тренутни изглед је знатно другачији. Креативни директор “Гранда” је видно смршао, а на глави је том приликом носио качкет.

Оглашавање Весне Милановић поводом здравственог стања директора “Гранда”

Весна Милановић, ПР “Гранд” продукције, проговорила је о повратку Саше Поповића у музичко такмичење “Звезде Гранда”.

– Оно што Саша Поповић постави и направи, то не може да буде лоше – рекла је Весна и додала:

Vesna Milanović
Весна Милановић / Извор: Антонио Ахел/АТАИмагес

– Већ сам изјавила да је он целог лета радио, одржавао аудиције. Брзо очекујемо да нам се Саша прикључи. Чим његово здравствено стање дозволи, ви медији, ћете моћи и сами да га питате све што вас занима – завршила је Весна.

Подсетимо, Воја Недељковић ће привремено мењати директора у такмичењу “Звезде Гранда”, а како прености “Блиц” Воја је истакао да ова позиција није нимало лака.

– Тешко. Искрено тешко. Велики ми је задатак био. Знам да је Саша на опоравку и очекујемо га да се врати и желимо да се врати, јер заиста је врела столица. Ја годинама радим, али увек неки други посао, не овај који он ради. Тек кад седнеш на ту столицу схватиш шта све мораш да држиш под контролом, и певаче, и жири, поготово сад кад они не виде певача или певачицу, већ их само чују… Не смеш да им сугеришеш, тако да је јако тешко, а могу да замислим колико је тек тешко онда кад дође двобој између ментора. Кад имају свако по свог кандидата. Неко двоје седи са Сашом, а оних шесторо седи тамо и дају оцене. Е, онда је то заиста израелско-палестински сукоб – изјавио је Воја.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Horor u GSP! Putnik pao i preminuo, nije pomogla brza intervencija lekara

Čovek je u jednom trenutku pao i onesvestio se, nakon čega je neko od prisutnih …