Дечко Уроша Станића потписао улазак у "Елиту 8" – такмичар открио детаље уговора са продукцијом

Прошле сезоне Урош Станић изазвао је својом појавом јак утисак у јавности. Карактеристичан став и глас били су довољни да анонимног здравственог радника вину у ријалити небеса толико високо да се обрео и у новој сезони која је почела овог септембра. 

Ипак, судећи по Урошевом понашању, током ових месец дана не осећа се као што се осећао прошле године, те се наглас пожалио својој цимерки. 

Uroš Stanić
Урош Станић / Извор: Србија Данас

Наиме, Станић није у центру пажње како је навикао, те жели да иде кући. 

– Не желим овако, много сам моћан и зато ме сви шиканирају. Ни дечка ми нису увели још увек, а потписао је уговор – кукао је он. 

Да ли ће његов партнер, о ком до сада није било речи, ипак ући у “Елиту” остаје нам да испратимо.

Понизио Анели Ахмић 

Станићу такође тешко пада то што више није у добрим односима са Анели Ахмић, пријатељицом са којом је наставио интензивно дружење и током летње паузе.

Њихов однос доживео је најјаче пуцање пре само неколико ноћи, када је босанскохерцеговачка старлета била на стубу срама због тајног задатка који је осмислила са Урошем Рајачићем, који такође није пријатељски настројен према имењаку. 

Задругари су емисији “Гледање снимака” видели прилог у ком Ана Спасојевић и Урош Станић са Анђелом Ђуричић оговарају Анели Ахмић и њено понашање за време журке.

Многи су замерили Анели што је током журке осмислила задатак са Урошем Рајачићем да 24 часа убеђују задругаре да се допадају једно другом. Њих двоје су се мували, а свима је засметало што је Урош другар Матеје Матијевића са којим је Анели била пар дана у вези.

– Нисам се набијала на нечији к*рац, нити ће то да доживе. Имала сам осећај према Матеји, хтела сам да причам са њим, свиђао ми се и не могу да кажем да ми се не свиђа и даље. Згадиле су ми се неке ствари. Јако је он мени прирастао. Нека причају шта хоће, јесам се понижавала и грешила сам. У питањима сам била осуђена, као и што јесам. Као к*рва се нисам понашала, као јадница јесам. Није ми ниједан к*рац дотакао, нити ће – говорила је Анели.

– Ја сам шокиран њеним учешћем. Прошле године је била везана за једног мушкарца, није ишла тако од једног до другог. Њој то не доликује, била је пијана, има 35 година. Она треба да има свест да је мајка – додао је Урош.

– Зна да имам проблеме са бившим супругом, а он намерно наглашава да би он могао да ме блати и да идем по судовима са њим. Само гледа да ме што више облати, јер ме човек мрзи – додала је Ахмићева.

– Ове сезоне си дно дна, имаш дете код куће и не треба да се бламираш. Ти немаш проблеме око детета. Сама је рекла да има дечка, а ја нисам особа која било шта открива. Твоје учешће овде је катастрофа, зачепи та уста и покушај да исправиш неке ствари и да се не набијаш мушкарцима на полне органе, него да будеш морална жена од 35 година. Мени је криво што ме ниси слушала кад сам рекао да Матеја није за тебе и да ти треба други мушкарац – одбрусио је Станић.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

(VIDEO) Kuda su ovi pošli?! Rusi zarobili opasnu grupu, hteli da ih razmene i ostali u šoku! Njihov odgovor govori sve…

Ruski vojnici zarobili su ukrajinsku izviđačku grupu u Kurskoj oblasti, izjavio je predstavnik ruskih snaga …