Деце никад доста – Слоба Радановић открио да ли је Јелена трудна: "Моја мајка да дочека још неко унуче"

Певач и бивши ријалити учесник Слоба Радановић отворено је говорио за домаће медије о тешкој борби кроз коју пролази његова мајка, Драгиња Радановић, која је у кратком временском периоду прошла кроз чак 15 операција. Слоба није крио колико му је овај период емотивно тежак, истичући да га брига за мајчино здравље дубоко погађа и додатно мотивише да буде уз њу и пружи јој подршку.

Поред здравствених изазова у породици, Слоба се осврнуо и на нагађања у вези с трудноћом његове супруге Јелене, о чему се спекулисало у медијима.

– Хвала Богу, у последње време су то само редовне контроле које морамо да посећујемо, али она је супер, опоравља се. Доста се већ опоравила након операције и унук је охрабрује по питању наставка живота. Сада увек говори да има разлога да живи и да се игра са унуком и да дочека још неко унуче – открио је Радановић за Информер.

Sloba Radanović
Слоба Радановић / Извор: Youtube printscreen/RTV ПИНК official

Слоба је све изненадио када је рекао да је његова супруга Јелена можда већ у другом стању.

– Не, она није у другом стању сада, али деце никад доста. Знате какве су мајке.

Сукоб са Даром Бубамаром

Слоба је недавно био у медијском сукобу са Даром Бубамаром око песме “Инфаркт душе”. Она му еј више пута гасила пемсу на Јутјубу, али еј ан ркјау попустила. 

Дара Бубамара недавно је оптужила Слобу Радановића да јој је украо песму “Инфаркт душе”.

– Ево пуштам стоку мало… Ако ће ова песма хлебом да их нахрани… нека једу- написала је Дара Бубамара на Истаграму па додала да се на Јутјубу и даље види да је она власник ове песме, коју је писала покојна Марина Туцаковић, а компоновао Горан Ратковић Рале.

Sloba Radanović, Dara Bubamara
Слоба Радановић, Дара Бубамара / Извор: Србија Данас

Подсетимо, Дара је током гостовања у емисији “Амиџи шоу” открила шта се заправо десило са спорном нумером.

– Ми смо избацили први песму, а онда је он то пожелео. 2021. године је мене позвала Марина Туцаковић да чујем песму и каже она мени: “Дођи, молим те, да чујеш песму, има да се одушевиш”, ја се стварно одушевим и снимим песму која ме је подсећала на оца који је после тога и преминуо, а на све то то је била последња песма Марине Туцаковић, прошло је неко време од тада и аутори обзиром да су имали песму пустили су Слоби и он ју је чуо, он је имао и мој снимак где се чује мој глас и Жељка Николића глас, ишао је и код Цеце да сниме дует и код Тање Савић, али су га одбиле, мене нико није звао, нити ми је било ко јавио иако су знали да је песма купљена. У једном моменту чујемо како се Слоба хвали на телевизији како је Марина њему написала ту песму, ја сам одмах помислила “каква неправда”, при том то је наша песма и нико нам се није јавио, а Слоби сам помогла и била сам уз њега, а мислим да је Рале препродао ту песму и не знам како се сви они не боје Бога. Сад је почео суд и кривичне пријаве па ћемо видети шта ће се ту дешавати, он је хтео маркетинг преко мене, сад га је и добио, а за све остало ћемо видети – рекла је Дара у поменутој емисији.

Слоба је такође истакао своју верзију догађаја. 

– Нисам се чуо са Даром, није требало да ме развлачи по медијима. Али, изрекао сам једну умотворину. Слобу и Дару Бубамару не може да посвађа ни Дара Бубамара. Тако да, ето. Она је луцкаста, опраштам јој све то. Једноставно, није у праву. Нити сам знао да је то њена песма, нити од тог момка… Чим је та песма толико дуго стајала у тој фиоци, вероватно су и они одустали од ње. Не знам шта се догодило, али није ни моје да се питам. Уредно сам је купио од аутора, текстописаца и оног ко је радио аранжман и музику. Тако да, уредно сам све платио, имам све потписе, имам сваки папир, нисам ништа украо. Криво ми је. Волео бих да људи слушају и моју и њихову верзију. Позивам све људе да слушају обе верзије. Немам никакву лошу емоције, лоше енергије, зле крви, ја то све доживљавам као један велики неспоразум – рекао је том приликом за Информер.

Извор: Инфромер -К. Ћ.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Malo ko zna da je Sloboda Mićalović trebala da dobije glavnu ulogu u Zoni Zamfirovoj: U sve su "umešali prste" njen suprug Vojin i pokojni Dragan Nikolić

Slobodi Mićalović je uloga Vaske u filmu “Zona Zamfirova” obeležila karijeru, a malo je poznato …