Да ли је коначно наишла ОНА права? Владимир Томовић ухваћен са непознатом девојком у центру Београда – ЕВО шта су радили (ФОТО)

Владимир Томовић, некадашња звезда ријалити програма, у последње време се повукао из медијског живота и посветио породичном бизнису, као и православној вери. Упркос овој промјени, једна ствар остаје непромењена – Томовић и даље нема превише среће када су љубавне везе у питању. Иако годинама најављује да ће се оженити и скрасити, његов емотивни живот се не одвија по плану. У последњем интервјуу отворено је говорио о томе како му је данас најважнија особина коју тражи у девојци – искреност, али и да је то постала ретка и драгоцена вредност.

Вечерас је у једном београдском кафићу екипа портала “Србија Данас” ухватила Томовића у друштву непознате девојке. Бивши задругар је био видно расположен, те није скидао осмех са лица. Слично расположење делила је и девојка која је седела поред њега. Они су седели и уживали у испијању пића и друштву које је обома, као што се да приметити, пријало. 

Ко је девојка са којом Томовић проводи ово пријатно вече још увек није познато, као и то да ли је у љубавном животу некадашњег ријалити учесника коначно дошло до промене. 

Vladimir Tomović
Владимир Томовић / Извор: Србија Данас

Подсетимо, Томовић је недавно поделио и своје фрустрације везане за неискреност с којом се суочава у везама. Према његовим речима, управо су лажи и манипулације разлог због ког му се не да са девојкама. С обзиром на то да високо вреднује искреност, суочио се с разочарањем које је произашло из превеликих очекивања и наивног поверења у девојке које је познавао само пре Инстаграма. Када их је упознао, изгледале су скроз другачије.

Vladimir Tomović
Владимир Томовић / Извор: Србија Данас

– Е ђаво вас понео исфотошопиране. Као да вас уживо видети нећемо не виделе се. “Ћао, ја сам она што ми лајкујеш слике…” Која море она сто ти лајкујем слике? Та и та… Седам громова ме погодило право у руку где ти икад лајк оставих – написао је Владимир Томовић на Инстаграму пре неког времена.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

PRETRESOM PRONAĐEN ČITAV ARSENAL ORUŽJA! Hapšenje u Trsteniku zbog više krivičnih dela

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Trsteniku uhapsili su S. S. (47) iz okoline ovog mesta, zbog …