Да ли су Софија и Милица прошлост? Терза ухваћен у загрљају друге жене – камере забележиле како се мазе (ВИДЕО)

Борисав Терзић Терза нашао се у центру пажње када је у “Елити 8” ступио у везу са Софијом Јанићијевић и тако преварио Милицу Величковић која чека њихово дете. 

Међутим, идила са Софијом није дуго трајала. Пар се ових дана сусреће са првим проблемима и несугласицама у вези. Пре два дана Софија је дала предлог да направе паузу, а Терза је у бесу рекао како раскидају. 

На једном Инстаграм профилу појавио се снимак који је шокирао кориснике друштвених мрежа. Наиме, Терза је у појединим моментима био веома присан са Миленом Качавендом што је код многих подгрејало сумње да се међу њима развија нешто више од пријатељства. 

Гледалаци су приметили тренутке за које се, учесници вероватно мислили да неће проћи примећено, а да ли ће се Милена и Терзић још више зближити или ући у неки однос остаје нам да сазнамо.

Терза жели помирење

Током протекле ноћи Борислав Терзић и Софија Јањићијевић поново су се зближили. Док су заједно лежали у кревету покушавали су да изгладе свој однос.

Terza
Терза / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

– Зашто убрзаваш процес? – упитала је Софија.

– Желим да видим да ли си се променио, јер су сви рекли да си тако причао и прошле године – наставила је учесница.

– Не желим да ме пустиш, али не желим ни да будем нечија играчка. Ако желиш само тако да прекинемо, удаљићу се – говорио је Терза.

Sofija i Terza
Софија и Терза / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

– Ако треба да се удаљавамо онда то значи да никад нисмо ни требали да будемо заједно – наставила је Софија.

– Погрешио сам, дај ми прилику то да исправим – наставио је Бора у даљем разговору.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Kao dečak doživeo kliničku smrt, pa u raju video oca: Do bolnice je preminuo i "vratio se" 3 puta, kaže da mu je Isus poručio jednu stvar

Kada život postane težak koliko bi mogao i ne vidite bolje sutra na horizontu, koja …