Готово је, свега му је преко главе: Гастоз полудео због Анђеле, па је одувао пред свима – "Ја од тебе не зависим"

У току је емисија “Питања гледалаца”. Водитељ Милан Милошевић прочитао је наредно питање које је било за Ненада Алексића Ша, а то је покренуло читаву перипетију око односа Гастоза и Анђеле. 

– Кажеш да си Гастозов пријатељ, зашто онда мислиш да је толико лош да Анђела не може да се заљуби у њега? – гласило је питање.

– Нисам то рекао, она воли само себе. Гале је презанимљив, али мислим да није тај тип. Она не воли романтику, воли грубље момке и безобразније. Фин приступ је леп, али њу то не ради… Њу ради хаос. Они нису ушли у везу, а она већ креће са свађама. Мислим да у ово није ушла искрена и стојим при својим речима. Не знам шта треба да се деси да променим мишљења да она осећа нешто према њему. Гледала је што пре да се ишчупа. Давала је све на кашичицу, крчкала је чисто да може да се прича – говорио је Ша.

Nenad Marinković Gastoz
Ненад Маринковић Гастоз / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

– Не могу да се сложим. Анђела је мени баш тај тип, она се зато и склонила. Сад кад смо код Анђеле и Ша, никад нисам скочио, а задржао сам и друга и добар однос са Анђелом – причао је Гастоз.

– Переш се сад без потребе. Ви сте пријатељи, а ми смо сад у основњ комуникацији – рекла је Анђела.

– Е онда је ни немамо комуникацију, нисам ја фолдер да ти мене слажеш – одбрусио је Маринковић.

– Нећу да ти дајем лажну наду. Нећу да ми ништа доносиш, онда свакој спреми. Пошто само мене истичеш мене стављаш у проблем. Сутра да дођеш са лимунадом, никад нећу да је узмем. Ако нешто од мене прихвати, а допада ми се, сматрала бих да ми даје наду – рекла је Анђела.

Gastoz
Гастоз / Извор: Србија Данас

– Ја сам рекао Гастозу да треба да приђе и да попричају – додао је репер.

– Анђела, не свиђа ми се твој став. Нисам ја твој фолер, па да будем последњи. Ако ћемо лепо, лепо ћемо. Ја од твог добар дан не зависим. Ја тебе у 32 године треба да питам да ли можеш да ми кажеш шта је основна комуникација? Причамо исти језик, како се не разумемо? Опусти се, мало и ништа неће да ти шкоди. Ја нећу теби да намећем ништа – говорио је Гастоз.

– Ти се придржавај основе комуникације и немамо проблем – рекла је Анђела.

Детаљније погледајте у видеу:

 


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Evo na koje povlastice mogu da računaju svi regruti: Zarada nije ni malo "mala", a u penziju se ide već sa 50 godina

Beneficirani radni staž u Srbiji znači radni vek jer omogućava raniji odlazak u penziju, a …