"Госпођо јеси ли ти нормална? Објаснићу јој шта мислим о глупачама као што је она" Карлеуша оплела по водитељки због госта ког је довела у емисију

Певачица Јелена Карлеуша врло често се на Инстаграму оглашава како би промовисала веганство. Дакле, на њеном менију нећете пронаћи месо, а пре пар година замерили су јој јер једе рибу. 

Такође, осим што не једе храну животињског порекла, певачица годинама истиче да не носи одећу и обућу од праве коже. Она је учествовала у више хуманитарних акција, донирала је новац азилима и спасила је многобројне животиње,

Јелена Карлеуша бесна као рис

Јелена се изнервирала када је гледала на ТВ Прва емисију коју води Бојана Ристивојевић. Њу је разбеснело што је водитељка угостила ловца, па је поделила снимак из емисије и директно се обратила Бојани:

– П*чка ти материна. Какав је потенцијал српских ловишта? Шта причаш ти госпођо? – рекла је Јелена која се изнервирала што је водитељка кроз осмех причала о овој теми.

– Убицо – рекла је Јелена када је видела ловца.

objava Jelene Karleuše
објава Јелене Карлеуше / Извор: Инстаграм printscreen/karleusastar

– Кога зовеш госпођо у госте бре? Убицу животиња? Питаш га да ли убије из првог хица? Шта промовишеш ти овде ало? Јеси ли ти нормална? Лик је написао како убија животиње?! Па п*чка вам свима материна болесна – написала је Јелена у опису видеа.

Јелена је поделила још једну објаву посвећену овој теми. Певачица је донела одлуку да више не гостује на телевизијама на којим медијски простор добијају ловци.

objava Jelene Karleuše
објава Јелене Карлеуше / Извор: Инстаграм printscreen/karleusastar

– Промовисање ловаца, тачније хладнокрвних психопата које убијају животиње из ј*бене забаве и то још у болесном делиријуму називају “спортом” је недопустиво, несхватљиво и за сваку осуду. Управо сам одгледала на националној телевизији како водитељка уз осмех испитује убицу на који начин убије срну, а како срндаћа и шта више воли да убија. Одушевљена бројем убијених недужних дивљих животиња које је саговорник “изговорио”, његовим талентом и умећем. Шта је порука деци које вас гледају, ало?! Маркетинг за убијање дивљих животиња?! Убијање животиња је нешто о чему се прича са осмехом, је л’?! Водитељка ни једног јединог момента није показала ни минимум здравог разума, а о милости и сажаљењу да не говорим. Неће бити добро ако је сретне негде јер ћу јој објаснити и то врло сликовито шта мислим о глупачама као што је она!  Одмах да се разумемо, неће ме видети ниједна телевизија која у госте зове убице или промовише убијање животиња из забаве. Нека вам “ловци” праве гледаност од сад. Ја нећу! Док се не уразумите – написала је Јелена на свом Инстаграм профилу.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Objavljen privatan snimak Karleuše i Duška Tošića: Evo šta je radio fudbaler dok su bili u braku (VIDEO)

Duško Tošić i Jelena Karleuša, Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ Jelena Karleuša nedavno se i zvanično razvela …