ГДЕ ЈЕ ДАНАС "мала" Дарија из Пинкових звездица? Да прођете поред ње НЕ БИСТЕ ЈЕ ПРЕПОЗНАЛИ!

Једно од најпопуларнијих музичких такмичења за децу “Пинкове звездице“ изнедрило је многе певаче и певачице који су данас изузетно популарни. Током друге сезоне било је више миљеника публике, а њих је тада оцењивао петочлани жири који су чинили Јелена Томашевић, Милан Станковић, Гоца Тржан, Хари Мата Хари и Леонтина Вукомановић.

Дарија Врачевић или “мала Дарија“, како су је многи тада називали била је један од миљеника публике те је заузела и високу осму позицију у финалу, а једна је од учесница која се касније појавила у посебној сезони где су се такмичиле бивше “Пинкове звездице“.

Након тога, Дарија се повукла из јавности, те је многи данас не би ни препознали. Један од талената, односно музику никада није ставила по страни те се 2019. године појавила и на музичком такмичењу и представљала Србију на Дечјој Евровизији.
Поред тога, она је изузетно путовала и освајала награде са бројних музичких такмичења, али постала је и саставни део бројних наших филмова за које је радила синхронизацију.

Jelena Tomašević i Milan Stanković
Јелена Томашевић и Милан Станковић / Извор: Youtube printscreen/Pinkove Звездице

Поред тога, Дарија се нашла и на сцени Народног позоришта због улоге у мјузиклу “Тесла и битка на магнетном пољу“, а бавила се и плесом.

Darija Vračević
Дарија Врачевић / Извор: Инстаграм printscreen/darijadakavracevic

Дарија данас има шеснаест година, а по објавама на друштвеним мрежама она је стасала у веома лепу девојчицу, а због једне своје објаве изазвала је лавину коментара на друштвеном мрежи Твитер. Поред тога, многи су остали шокирани колико се Дарија променила у односу на музичко такмичење.

Дарија Врачевић, преталентоано дете, пева, глуми, плеше… Била је учесница Пинкових звездица и представљала је Србију на дечијој песми Евровизије. Нисам могао да је препознам колико се изменила од такмичења, тамо је била детенце…- гласио је један од коментара на Твитеру.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

"СРБИЈА ЈЕДИНА У РЕГИОНУ ИМА ИНВЕСТИЦИОНИ РЕЈТИНГ" Вучић: Показало се да је политика рада и марљивости, као и тешких одлука, она која се увек исплати

– Мислим да немају луксуз да дозволе рат, али да ли може да измакне контроли, …