Гастоз озваничио везу са Анђелом – Црногорка коначно пала на Ненадово освајање (ВИДЕО)

Однос Анђеле Ђуричић и Ненада Маринковића Гастоза је поред везе Софије Јанићијевић и Борислава Терзића Терзе главна тема ове сезоне “Елите”. 

Већ раније познат ријалити учесник од самог почетка није се трудио да крије симпатије које гаји према лепој Црногорки, али је Анђела успевала да одоли његовом шарму. 

Elita
Елита / Извор: Youtube printscreen/Zadruga

Ипак, ситуација се овог јутра драстично променила. 

Ненад је овог јутра озваничио везу са Ђуричићевом, те, иако се још увек нису ни пољубили веза очигледно прелази на виши ниво. 

Романтични тренуци Анђеле и њеног партнера одушевили су гледаоце када је он нежно помазио њеног пса Снупија, а потом је пољупцима и загрљајима пробудио из сна. Иако је Анђела у први мах била изненађена, убрзо је њен осмех осветлио лице. Остаје да се види да ли ће се међу њима ускоро десити први пољубац или ће ипак одлучити да још мало причекају на тај значајан тренутак.

Оглашавање Анђелиног оца 

– Искрено да вам кажем, нисам нешто пуно гледао, али верујем да је са Анђелом све океј, да је све како треба. Ипак је то неки затворени простор, другачија је прича, све је тамо другачије. Требало би ове године да буде океј. Имала је грешку коју је имала, али мислим да ће сада бити сасвим како треба – прича Велиша.

Доста се спекулисало о Анђелином односу са породицом након што су јој замерили везу са Звезданом Славнићем. Нагађало се да нису у добрим односима, иако је Анђела причала да су решили све несугласице и да је међу њима све у најбољем реду. Сада је ту причу потрвдио и Велиша.

– Ми смо у одличним односима! Па, ми смо фамилија, не дај Боже да је било шта направила, ја бих је подржао, а камоли то. Ма, безвезна прича. Ми смо породица, ми не остављамо једни друге. Па, да је направила не знам ни ја шта, ја бих стао иза ње – љубазно објашњава Велиша.

На питање о мишљењу кад је у питању кћеркин однос са Гастозом, он је рекао: 

– Ништа, безвезе, нема ту шта. Празна прича, нема ту ништа. Не мислим да се он Анђели допада, ма какви! Није он за њу, реално гледајући – каже Велиша, а на питање како би реаговао када би њих двоје хипотетички ушли у емотивну везу, каже:

– У сваком случају бих подржао своје дете, али све је то на њој. Ја мислим да ту нема ничега. То је само слика затвореног простора, нека игра између њих.

Anđela Đuričić
Анђела Ђуричић / Извор: Србија Данас/Милана Павковић

Детаљније погледајте на снимку испод:


Izvor:Srbija Danas

Check Also

Supruga Slavka Štimca veoma je uspešna ali ne voli da se eksponira u javnosti: Kada je završila fakultet sa jednom torbom napustila je Srbiju i otišla u Njujork

Glumac Slavko Štimac proslavio se još kao dečak, a prvi put je stao pred kamere …