Видео је сопственим очима шта је Терза урадио Милици пре осме сезоне – огласио се Терзићев пријатељ: "То је срамота"

Алекса Ерски, учесник седме сезоне ријалитија Елита, имао је прилику да из првих редова посматра развој једне од најзапаженијих веза те године – љубавну причу између Милице Величковић и Борислава Терзића Терзе, која је кулминирала трудноћом. Његово присуство у овом динамичном окружењу било је дискретно, али је за многе Ерски постао пример морала и лојалности, јер је успео да остане веран својим вредностима и супрузи, без уплива у ријалити драме. Његово ненаметљиво понашање и одлучност да сачува свој интегритет донели су му поштовање публике.

Ерског смо имали прилику да поново видимо као госта у емисији Питам за друга на телевизији Ред. Током овог интервјуа, он је отворено говорио о ситуацији из ријалитија, као и о односу Милице, Терзе и Софије Јаницијевић. Његове рефлексије и очекивања о даљем развоју тих односа показали су да је реч о човеку који пажљиво посматра свет око себе и даје искрена мишљења, због чега га публика сматра особом од речи.

 – Мени је срамота то са Терзине стране јер је момак који се клео у породицу. Чудно ми је ако је већ одабрао да Милица буде мајка његовог детета, да је тако лако заборави – рекао је Алекса.

– Он устане и поздравља Милицу док се мува са Софијом – рекла је водитељка.

– То је толико бесмислено и глупо, да се толико прави луд и поздравља вереницу док флертује са Софијом. Дно дна ми је то, немам речи, мислим да је претерао овај пут. Често сам прошле године стајао на његову страну, нисам се подносио са Милицом, али сада сам на њеној страни – рекао је Алекса.

Aleksa Erski
Алекса Ерски / Извор: youtube printscreen/zadruga

– Како коментаришеш то што Софија каже да није знала за Милицу и Терзу?

– То је потпуно немогуће, постоје друштвене мреже и све. То је ипак прва беба Елите. Њу је вероватно привукла Терзина пажња, а и он није ружан дечко. Мислим да јој се свиђа, па чак и да је заљубљена можда – рекао је Алекса.

– Он је синоћ причао о њеним лошим делима у животу, како то коментаришеш? – упитала је водитељка.

Elita
Елита / Извор: youtube printscreen/zadruga

– Мислим да тиме покушава да опере себе, то што је Милица радила је срамота, али то је била пре њега – рекао је Алекса.

– Да ли ти се допада то што га је Софија хушкала да још више пљује Милицу? – упитала је водитељка.

– То је по мени лош потез – рекао је Алекса.

Детаљније погледледајте у наставку.

Жену упознао на припремама

Алекса је у прошлу сезону ушао заједно са својом женом Елицом.

“Упознали смо се на рвању, он је био на припремама у Бугарској, тамо смо се срели. Око три године смо заједно, шест месеци у браку. Не знам шта да очекујем, ја кажем да сам спремна за себе. Сигурна сам у његову љубав 100 одсто” – рекла је Елица.

“Ја сам сигуран да није свесна какви профили људи се налазе у кући. Ми пратимо на друштвеним мрежама по неки исечак. Мени је најинтресантнији Јањуш” – рекао је Алекса том приликом


Izvor:Srbija Danas

Check Also

OBOREN MOTOCIKLISTA, SRČA PO PUTU: Saobraćajna nesreća u Leskovcu, policija vrši uviđaj (FOTO)

Saobraćajna nesreća dogodila se tokom večeri u Leskovcu, kada su se sudarili automobil i motocikl.  …