Вељко Ражнатовић ПОБЕГАО из Србије и повео супругу Богдану – Не желим да ми дете одраста у овом смогу

Вељко Ражнатовић, син познате фолк певачице Цеце, често је предмет јавног интереса и спекулација. Чим се појавио у јавности, његов живот изазивао је бројне коментаре и велику пажњу међу људима.

Подсетимо, да је Вељко у складном браку са својом супругом Богданом, а не устручавају се да тај однос поделе на својим друштвеним мрежама.

Овај познати пар поделио је своје путовање у Беч, преко Инстаграм профила. Овај излет није само имао туристичку позадину, ту је и један занимљив разлог њиховог одласка.

Путовања су им из године у годину постала свкодневница и саставни део живота брачног пара. Међутим, посета овом граду крије и неке професионалне разлоге поред уживања и обиласка. 

Вељко Ражнатовић има успешну боксерску каријеру иза себе, коју идаље не запоставља поред свих породичних обавеза, те је његова супруга пошла са њим на припреме, можда и на меч да га подржи. 

Богдана је ту увек као највећа подршка, док су заједно истраживали знаменитости и зоо-врт.

Ево од чега живи Вељко Ражнатовић 

Подсетимо, бокс није примарни посао нашег спортисте. Након што се оженио, Вељко се са супругом Богданом и синовима Жељком и Крстаном преселио у Тител, где има фарму свиња.

– Прекретни моменат за мене да пређем на село бло је када сам схватио да је Београд отишао у неповрат и да не желим да ми дете одраста у тој средини. Мрзим град, ове ствари које радим овде не могу да радим у Београду, ужасава ме то испијање кафа по граду. Београд ми је на пола сата вожње, Зрењанин на 15 минута, Нови сад на 20 минута – испричао је Вељко једном приликом у Цеца шоуу на Блиц телевизији, па је додао:

– На Жељка увек мора неко да пази. Њему је лепо и у Тителу и код моје маме, тотално другачије проводи време у Београду и овде кући. Ја сматрам да је за њега здравије да одраста у Тителу.

-Шта да радим у том смогу?

– Уживам са својим псима, имам своје моторе, разоноде. Дође ми друштво, играмо мало кошарку. Хиљаду пута је боље и мирније него живот у Београду, нити идем негде, нити излазим. Не видим шта би могао да радим у том смогу – рекао је Вељко.

– Село ме привлачи као и сви послови на селу, надам се да ћу још више ући у ту пољопривреду. Волео бих да имам мини зоо врт, да радим да репопулацији неких угрожених врста попут егзотичних мачака, медведа – испричао је Вељко.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

BLAŽIĆI SE CINIČNO SMEJU ŽRTVAMA Preživeli Nemanja Ilić progovorio o masakru: Strah me je šta će biti za 20 godina, kada ubica izađe na slobodu! (FOTO)

Vesti Hronika Evo šta se dešavalo na suđenju za masakr kod Mladenovca: Blažići se podsmevaju …