Вера Матовић о РАЗВОДУ БРАКА након свађе са супругом – Муж мора да буде веран

Певачица Вера Матовић открила је својевремено, током гостовања у једној емисији, око чега се она и њен супруг свађају. 

 

 

Он виће на мена, ја на њега

Како је нагласила, у питању нису драме “због којих би се неко развео”, већ једноставно, као и већина парова који су дуго заједно, имају и они с времена на време ситних несугласица. 

Vera Matović
Вера Матовић / Извор: АТА images

– Требало је да унесемо неко озвучење у гаражу и, сад, не може он, не могу ни ја, једва унесемо то, а преморени. Он виче на мене, ја на њега и онда се посвађамо… Нису то свађе да би се развео неко, него, ето… – причала је она у “Премијери – Викенд специјалу”, у време када је њена изјава да јој изабраник ретко кад даје комплименте и те како била привукла пажњу јавности. 

Због исте је добијала и критике. 

Vera Matović
Вера Матовић / Извор: Србија Данас

– Добила сам критике, писали су ми: “Ко да јој каже да је лепа, кад је ружна”. Свашта су ми писали – прокоментарисала је онда, па је закључила речима: 

– Шта има да ми говори сваки дан да ли сам му лепа… Даме, немојте да наседате на цвеће, него да вам буду верни.

Веру удали за мртвог човека

Позната дама једном приликом је истакла да је јако тешко поднела када се пронела вест да се удала, и то за човека који је мртав. 

– Ја никада нисам правила скандале, други су ми правили. Удавали су ме за покојнике, човека не знам, умро пре десет година, а мене удали за њега. После су ме удавали и за другог покојника, много ми је тешко било, плакала сам. Ја удата и двоје деце, а они ме удају за покојника – рекла је Вера својевремено, па додала: 

Vera Matović
Вера Матовић / Извор: АТА images

– Удала сам се за човека којег сам волела. Наш брак је исти као од првог дана. Парови крену у везу, брак, а онда једно добије популарност, стекне крила. И ја сам све то могла, али нисам. Мој супруг је увек имао поверења у мене. Удварали су ми се други мушкарци, али им никада нисам давала повратну информацију. Мушкарце сам гледала као браћу, а жене као сестре – истиче певачица, која не заборавља непријатности које су јој други приредили: 

– Било је и суза и намештања, али су ипак схватили на крају да је Вера добар човек. Нико није плакао због мене, а ја сам због многих плакала – открила је Вера својевремено.


Izvor:Srbija Danas

Check Also

"Imam snimke svega još od 1992. godine" Ozloglašeni Paf Dedi tvrdio da svuda sa sobom nosi kameru, isplivao šok video

Nakon hapšenja muzičkog mogula Šona Didija Kombsa društvenim mrežama širi se snimak iz podkasta “Full …